Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-05-04, 17:25   #71 (permalink)
Styann01
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-09-01
Összes hozzászólás: 182
Hírnév szint: 7
Styann01 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
MA3MA50 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Habár ez a 14:30as bejött, ezt a hírre kereskedést ráhagyom a következő 10 évre
Királyság

Idézet:
MA3MA50 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Az MA crossos dolog az megy tovább a leírtak alapján. Kis pénzzel, és ha fél évig még mindig ugyanilyen sikeres a dolog, majd rászánok egy picit nagyobb összeget.
A negatívum mellett ez született meg bennem a hozzászólások hatására, és ezért köszönetem
Még nagyobb királyság

Nem kell kapkodni. Nem tudhatjuk hogyan is milyen formában nézel hozzá szinteketek, trendeket. Ha jól, akkor lehet belőle jó rendszer, mindenki néz olyan indikátort, ami önmagában sz*rt sem ér, de ha jó dolgokat néz hozzá, akkor sikeres. Amiről nem beszéltünk, az a moneymanagement. Mekkora pozival szállsz be, és hogyan kezeled utána. Erre kell még nagyon komoly hangsúlyt fektetni. Önmagában, hogy egy pár gyertya elmegy irányodba kevés. Tudni kell kiszállni is, attól függ milyen számokat lát az ember a számlán.

Idézet:
MA3MA50 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A 100 dolláros számlafüstölgetés pedig azért érdekelne, mert gondolj bele:
Adott mondjuk egy kitörés, és mondjuk felfele menő trendbe van, és teszem fel néhány indikátor is jót jelez. (előfordul ritkán ilyen )
Ez (nálam) eléggé egy beszállásra utaló jel lehet. Ekkor ahelyett, hogy szokásomhoz híven megnyitom egy kis pénzecskével a pozíciót, inkább az Exnessnél megnyitnék egy 100$os pozit extramagas 2000×es tőkeáttéttel. A kérdésem, hogy EZ ÍGY lehetséges-E ?
Lehetséges, és logikus "alternatív" moneymanagement, és híreknél tuti stopvédett Tőlem távol áll, de akinek így kényelmes, csinálja. Nem az a lényeg, hogy a számlán lévő összeg hány %át kockáztatja az ember, hanem az, hogy a kereskedésre szánt összegből mennyit áldoz. Ha van 10.000 dollárod kereskedésre, akkor ugyanolyan nyugodtsággal füstölhetsz el 100 dolláros számlákat, mint ahogy belépnél 1%os pozival.
Styann01 nem elérhető   Válaszol idézettel