Téma: FreedomRocks
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-01-04, 10:47   #35 (permalink)
Mighti
Szenior tag

Mighti logója

Összes hozzászólás: 221
Hírnév szint: 4
Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Szerintem még a dilettánsok is megbotránkoznak ezen a marketingen:
Hagyományos napi kereskedés

Költséges szoftvercsomag kezdésként
(Forexnél ??? a bróker adja ingyen. Pontosabban a hazaiakon kívül minden bróker adja ingyen! Vagy a soha le nem járó FXPRO demo)
Hosszú tanulási órákra van szükség (Évekre…Pubi)
További kiadások a képzésre és a felszerelésekre (Képzés OK. Felszerelés? PC. Mert az hozzájuk is kell. Viszont nekünk sem kell más… Hegesztő apparát? Védő szemüveg? Vagy mi a franc kéne szerinte???)
Önállóan kell kutatást végeznie (Szégyellném is magam, ha nem tudom, mit miért csinálok…)
Hetekbe vagy hónapokba telik az elsajátítása (Mint minden szakmának. Csak ezt magunknak csináljuk, tehát még jobb teljesítményre törekszünk.)
Nem célozza meg a kamatot (Nem. még senki nem hallott a CARY TRADE-ről)
Önön múlik (szerencsére)
Kristálygömbbé próbálja változtatni számítógépét (A**ád!)
Fú, de felhúztam magam!
Egyébként a Vidámparkban a rakéta is megismerteti az egyszerű embereket az űrutazás rejtelmeivel. Csak a kijáratnál nem küldenek a NASA-hoz dolgozni…
Inkább Prolongot veszek és homokot szórok a kocsi motorjába, minthogy ezeket egy percig is komolyan vegyem…
Mighti nem elérhető   Válaszol idézettel