Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-01-05, 19:54   #33 (permalink)
sidius
Szenior tag
 
sidius logója
 
Csatlakozott: 09-06-01
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.530
Hírnév szint: 12
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
konkvisztádor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A 2010.01.01-n felrakott 2 ábrád jól példázza azt, amit már korábban is láthattunk tőled. Szeretsz belépni a kedvenc indikátoraid mutatta divergenciákra. Még nem találkoztam azzal, hogy e módszer eredményességéről írtál volna. ( remélem nem ) Szóval milyen a statisztikája a diviknek nálad?

Ma találkoztam egy szerintem jól trédelhető párral az EUR/CHF-vel.
Érdemesnek tartottad a kereskedésre te is?

Sajnos ábrát nem tudok mutatni.
Nem azt példázza, hanem azt, hogy a divergenciák megfelelően felillesztve egy stratégiára, igen nagy segítséget ad(hat)nak. Én nem a divergenciára lépek be, ha jobban megvizsgálod, hanem egy jelcsokorra, melynek része a divergencia. Egyébként az irányba nyitott divergenciák találati aránya 50% felett van, de ez még önmagában nem fog se kilépési, sem belépési pontot megadni!
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel