Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-01-07, 00:55   #2 (permalink)
Jegenye
Tag

Összes hozzászólás: 90
Hírnév szint: 2
Jegenye már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Jegenye már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Látom nem nagyon érkeznek válaszok. Ahhoz képest elég furcsa, hogy a legváratlanabb helyeken is felbukkannak a hirdetéseik, azt hittem sokkal többen ugranak bele ebbe a lecsóba, de úgy látszik már kialakult egyfajta egészséges védekezési ösztön:-)
Személyesen csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy általában kipróbálok ilyen demoprogikat, csak hogy lássam mit is kell bírálnom:-)
A felület maga végtelen egyszerű,mint a fakocka, ennek ellenére lehet rajta pörögni, jó játék. Aztán feltettem e-mailben egy kérdést éles számlával kapcsolatban, amire másnap meg is érkezett a válasz: ??? Lehet, hogy a finnugor nyelvet beszélik, de a magyart nem, ekkor megnéztem alaposabban, hogy kik is ezek a csávók, miféle cég ez? Egy ciprusi bankszámlaszám és nem több. Akinek elég ennyi, lelke rajta...
De találtam egy tapasztalati úton szerzett véleményt is:
" Sziasztok!

a plus500 - nál van éles számlám, és nyitottam egyet a ismerősömnek is. A z Ő számláján csináltam egy kisebb hasznot, kifizetést kértem 11,24-én és a mai napig nem érkezett meg. VISA kártyáról fizettük be, DE nem bankszámlához tartozó kártya, hanem csak egy hitelkártya. Ti milyen kifizetési módot ajánlotok, ami biztosan teljesül, és van e tippetek, miért nem jött még meg a pénz. Válaszotokat előre is köszi..." Január 4-én írta be az arc.
Nem fűzök hozzá semmit, lehet hogy előbb utóbb a PSZÁF-nál fog kikötni a történet, ezt nem tudhatom egyelőre.
De mondhatni azt is, hogy tipikus a történet. 500 dollárral ugorj neki a devizának, olajnak, aranynak>meggazdagodsz. Persze vannak akik ezt el is hiszik, no nekik találták ki.
Adrenalinnövelőnek azért jobb a bandzsidzsámping, az csak 20 dollárba kerül. Ha többször nekivágsz, talán árengedményt is kapsz...
Jegenye nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések