Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-06-06, 10:07   #32 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Idézet:
muzzi03 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Üdv

Mostanában kezdtem el ismerkedni komolyabban a határidős kereskedéssel, de van egy olyan érzésem, hogy amivel jelenleg próbálkozok kevés az igazi futures tradinghez. Én eddig csak tadawulnál, admiralnal kereskedtem daxon, S&P-n demoban, de most úgy érzem ez nagyon nem az igazi, kevés, több féle instrumentummmal szeretnék. A Birgeres stratégiát szeretném követni, meg demoban is azzal próbálkozom és ehhez lenne pár kérdésem.
Először is, hogy tudna-e valaki ajánlani egy olyan brókert, ahol van real-time demo és teljes kontraktussal lehet kereskedni, ja és nem CFD bróker, tehát nem ilyen e-minikkel folyik a kereskedés.
Másodszor, szerintetek mekkora az a tőke, amelyel érdemes lenne elkezdeni a futures piacon kereskedni? Mert itt a kontraktusok méretéből fakadóan nagyobbak a pip értékek (pl daxnál 25 eur)
Brókerek közül egyébként az AMP-ről hallottam, másról nem nagyon.

És végül még azt had kérdezzem meg, hogy a Balázs Szilárd féle tanfolyamról mit hallottatok? érdemes lene esetleg elmenni rá mielőtt élesben kezdek el tradelni?

Köszi előre is a válaszokat
A dax esetében a pozinkénti kockázat 200-500 euro között lesz, ha ezt fogod tudni vállalni akkor hajrá, alsóhangon 10 ezer euros számla célszerű de inkább 20-50.
Esetleg nézd meg az fxpro cfd daxát, chart ugyanaz mint a határidőn + tized kontik vannak, picivel drágább /9 után 1 pont a költség/.
Admiral dax elemzésre nem jó, esetleg csak kötésre, ugyanis éjjel is van chart amit figyelmen kívül kell hagyni, lévén a határidőn reggel 8 -tól este 10 -ig kereskednek vele.
  Válaszol idézettel