Egy biztos
Saját vélemény az eddig itt olvasottakról.
Én mint kezdő, és van némi képesítésem amikkel most nem villognék bár nem tözsdei, de ha az ember el akar érni valami olyat amit nagyon szeretne akkor eléri így vagy úgy. Lehet, hogy évekig szenvedni fog érte és lehet sosem éri el, de nem a cél elérése a fontos hanem az odáig vezető út. Most lehet lefogtok szólni és meg is köszönném. De én azért kezdtem pár hete ezzel (pontosabban a forex-el) foglalkozni, megismerni, demózni, mert van egy álmom ami most még álom és akkor lesz a célom ha majd tudok élesben forex-olni, egy Dodge Challanger R/T 2008-as. Tudom ha csak egy gyárban dolgoznék és élném a szükös kis életem mellette akkor kb 60-70 évesen ülhetnék bele itthon magyarországon ebbe az autóba amit nem egyszerű idehozni amerikából, aminek az ára most pontosan 36.032$ onnan tudom, hogy a hivatalos oldalon build my car. Szóval lehet nem a forexen fogom 5$-ból megcsinálni a 36.032$-át plusz a behozatal forgalombahelyezés + regadó + egyéb csak magyarországra jellemző sok kis költség kb. mai $ árfolyamon olyan 10-11 milló Ft. de megpróbálom, itt szerencsémre akad olyan ember, hogy ismeretlenül is de segít. Ezt köszönöm és még fogom is ha nem leszek kirúgva ezek után. Mint műszaki-kereskedő végzettségű ember nagyon szerettem eladni mosógépet, tv-t, hűtőt mind addig amíg egyszer le nem kellett mennem a design- irodába, és rádöbbentem amit szinte senki sem tud, van egy tv b.eladási ára 40.000.Ft hogyan csináljunk neki reklámot? Egyszerű tegyünk mellé egy cetlit, hogy 50.000.-ről 40.000. ugye milyen jól hangzik a vásárlónak 10.000 nyereség és van egy kalsz tv-je, na én itt fel is adtam. Azután egy gyárban dolgoztam de jöt a válság és most itthon ülve írogatok ide olyat ami senkit sem érdekel. Lehet nem lehet meggazdagodi a forex-ból de megpróbálom. Ha nem sikerül amit most inkább tennék 90%-ra akkor sem baj, hisz telik az idő, ha meg bejön az jó. A különböző MLM és hasonló cégekről csak annyit akkor érdemes beszálni ha nincs lelkiismereted, próbáltam a FLP-t egy elbeszélgetés alapján, meg is bukott mert két kérdésre nem kaptam választ: Mit tegyek, hogy legyen havi x bevételem? Akkor inkább embereket szervezzek be? Nos ha valaki be akar szervezni és csak azt ecseteli számodra milyen mázlista vagy akkor az bukott.
Az autotrader-ekről azaz a programozott robotokról amik csak elindítod és hozzák a lóvét, ebben nem hiszek, mint programozó, bár sosem dolgoztam egy percet sem programozóként, azt tudom, hogy egy leírás egy logikai rendszer szerint müködnek, és nem képesek önnáló döntésre, nem képesek gondolkodni, mint az ember így lehet akár milyen jó is egy robot sosem fog érni fele annyit sem, mint egy agylövést szenvedett szőke nő(elnézést a szőke nőktől), persze hozhatnak némi profitot és bukhatnak is de egy ember aki kicsit is ért hozzá vagy lát dolgokat az többet nyerhet igaz többet bukhat is, mint egy ilyen autorobot.
Na ez szép hosszúra sikeredett. Remélem nem gond, de már nekem is könyebb, hogy kiírhattam magamból, köszönöm. :-)
|