Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-01-13, 10:14   #26 (permalink)
dliz
Új tag

Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0
dliz a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
kaffa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Szeretném leírni én kezdőként ,hogy gondolom és nem bánnám ha a tapasztaltabbak minősítenék ezt a gondolat menetet..
Mivel nem mondanám magam tehetősnek nem egy puccos tanfolyammal kezdetem azt későbbre tartogatom.
Kicsit más szemszögből is tudjam látni a világot első lépésként elolvastam Robert T Kiyosaki Cashflow négyszög c könyvét nekem nagyon tetszett!
most olvasom Befektetéses Titkok c könyvet szerintem mint kezdő jól értelmezhető tananyag nem is "csak "egy könyv. Közben természetesen a neten kutakodok pénzügyi témákról.
Ezután szeretnék majd elmenni több ingyenes élőestre habár úgy gondolom ezeknek az embertoborzás a lényege megpróbálom majd a számomra leg megfelelőbbet kiválasztani ,hogy egy átfogó kép alakuljon ki bennem a témáról amire majd lehet építeni (konkrétan valakinek van tapasztalata egy adott tanfolyammal kapcsolatban szívesen venném a véleményét)
Közben és utána szeretnék demozni majd pár hónap múlva ha már úgy érzem menne befektetek.
Én így gondolom. szerintetek jó stratégia?
üdv mindenkinek!

Kedves Kaffa!

Én a Brokerszamla.hu -t tudom neked ajánlani.
Személyes jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban...csak jók!
Én részt vettem Ingyenes Előadásokon is több cégnél is, nekem az övéké tetszett a legjobban, érthető volt és volt élő kereskedés is, tehát a bemutató alatt nyitottak pozíciót, és a végén zárták, elég jó profittal!

A tanfolyamokat is elvégeztem. Konkrét stratégiákat kaptam amiket alkalmazok, eddig a portfóliómon +50% -ot sikerült csinálnom.

Ha bármi kérdésem van,pl. technikai jellegű, a kereskedési platformal kapcsolatban, bármikor el lehet érni őket és segítenek.

Hetente megrendezett meetingeken is meg szoktam jelenni, ahol mindig megbeszéljük az elmúlt hét eredményeit, beszállóit stb.

Én nagyon meg vagyok a mai napig elégedve azzal amit kaptam és kapok tőlük.
dliz nem elérhető   Válaszol idézettel