Idézet:
Mighti eredeti hozzászólása
Kedves Dilz
Akkor te vagy az én emberem. Akitől választ kaphatok. Többek között ettől a cégtől is kapok hetente hírlevelet. (Kb. egy éve)
Mindig közlik a stratégiájuk heti hozamát. Ez úgy októberig 3000-9000 USD között volt 0,5 lot-os pozik esetén. Viszont novembertől szinte minden második héten mínuszos az eredményük. Most
-15 700 USD.
Nagyon becsületes dolog a bukót is közölni. Le a kalappal. De csak így ránézésre simán min. megfelezték a számlájukat.
Bár mostanában írják, hogy az új célárakkal a belépők rosszabbak, de profitra optimalizáltak.
Nos, a mínusz profit nem túl optimális. És valamikor azt is olvastam valahol, hogy minden hetet pluszban zárnak.
Szóval arra vagyok kíváncsi, aktuális jelenleg még ez a stratégia? Vagy mivel magyarázzák ezt?
Ennek fényében miért vagy a mai napig megelégedve, annak tükrében, hogy a hírlevelek alapján novembertől viszi a pénzt a stratégia? Vagy legalább is stagnál.
Üdv
|
Szia.
Ha régebb óta tőzsdézel akkor tudod, hogy minuszok(veszteségek) mindig vannak, amikkel együtt kell élni. Olyan nincs , hogy ne legyenek.Én úgy gondolom, hogy egy stratégia akkor jó ha hosszú távon sikeres. Ez pedig ilyen. Én is futottam már bele minuszokba, de ha visszamenőleg elkezdek számolgatni, még ígyis megtöbbszöröztem a kezdő tőkémet.
üdv
ui: Én nem szeretnék senkit rá, se lebeszélni, ezek csak a saját tapasztalataim!