Idézet:
HWTrader eredeti hozzászólása
Eurogold/ az arany euro arfolyama.
800 nagy kerek szam.
Az elso ket nyillal jelolt erintes adott ket szep gyertya szignalt MACD divergencia megerositessel. Mindket gyertyara nyitottam poziciot es reszlegesen zartam ugyanazon a TP1-en. A harmadik tesztje a PPZ-nek tegnap volt tovabbi divergencia MACD-n. Belepes nem gyertya szignalra tortent, de itt nem is ez a lenyeg, az ok amiert felraktam a grafikont az hogy szemleltesse milyen fontos az hogy felismerjuk a FONTOS zonakat. A harmadik belepom csak a gyertya szignal hianyaban kulonbozott az elozoektol. A harmas csucs viszont plusz megerositest adott es az szolgalt belepo szignalkent. Sell order a tegnapi gyertya ala ment kozvetlenul.
Vigyazat, a belepo nem olyan amit kezdoknek ajanlok!! Egyetlen celom az hogy lassatok mekkora ereje is van a nagy kerek szamoknak es az azokkal egybeeso PPZ-knek es hogy hogyan tudjuk ezt hasznalni szinte barmilyen rendszer reszekent.
Grafikon:
Csatolás 228
Udv,
HWT
|
Köszi HWT a peldät, tenyleg mintaertekü. Szepen tükrözi az emlitett kerek szämok erejet. Be is hodolva ennek bejelöltem az összes ältalam hasznält grafikonon 500-asäval

Veletlenül sem hagyom figyelmen kivül.
Lenne ismet egy kerdesem:
Ez ugy is BEOB, hogy a kanocot nem nyeli el, vagy mindket iränyba a 2. gyertyänak kell kilognia?
Mert amiket talältam peldäkat, ott mind teljesen egyertelmü minta pelda

Ezt inkäbb ezuton letisztäznäm magamban.
Üdv!