Téma: moneymentor
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-10-07, 11:10   #16 (permalink)
kmisi
Kitiltott
 
Csatlakozott: 10-02-08
Hely: Kecskemét
Összes hozzászólás: 393
Hírnév szint: 0
kmisi már nem kispályás.kmisi már nem kispályás.kmisi már nem kispályás.kmisi már nem kispályás.
Alapbeállítás

Megnéztem a napokban egy webináriumot néhány tanítványommal együtt.

Újdonságot nem láttam, viszont ismét elcsodálkoztam azon, hogy sokan hiszik, csapatszellemtől felbuzdulva hírdetik és tanítják a pénz- és tőkepiacok egyik legkockázatosabb területén, hogy nem kell közgazdasági ismeret ehhez, elegendő néhány egyszerű vonal programozása, vagy figyelése hónapokon keresztül, hogy ráérezzünk a kereskedésre.

Erről a hályogkovács esete jut eszembe, aki maga is megdöbbent, milyen veszélyes dolgot művel, amikor a szemorvosok megmutatták neki a szem anatómiáját.

Más… Mivel a magyar oktatók, hangadók között nem találtam hozzám hasonlóan gondolkodót, örülök, hogy a világ másik felén akadt egy közgazdász, aki ugyanúgy indult el az elemzés-kereskedés problémájának megoldásában, mint én. Természetesen kissé más stratégiát épített fel, de a végeredmény hasonló.

Ő is saját weboldalán ad tanácsokat, elemzéseket magánszemélyeknek, cégeknek, de mivel rendszeres kapcsolatban vagyunk, a moneymentor program résztvevői az ő eredetileg angol nyelvű elemzéseit, módszerét és eredményeit is megismerhetik. 2 in 1.
kmisi nem elérhető   Válaszol idézettel