Téma: FreedomRocks
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-02-05, 21:37   #52 (permalink)
trader
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Hírnév szint: 0
trader a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Üdv!

Maga a FreedomRocks egy nagyon jól kitalált manipulátor programon alapszik amit mlm rendszerre építettek!
Ezt be is bizonyították közgazdászok. A cikkben egy pár pont érdekes, ezt meg is osztom veletek.

" Meghallgattam egy előadást amire egy családtagom hívott el. Aki volt előadáson az tudja, hogy hibátlan precíz és kerek az előadás. A laikus ember nem lát támadási pontot.
Az előadás után megvártam míg mindenki elhagyja a termet és ott a következő történt. Csak a lényeget írom le nem részletezem.
1. Pár kérdésből kiderült, h még nincs is valódi pénzes számlája. azt mondta köv. hónapban kezdi a tőzsdét. Ekkor már 3 hónapja előadásokat tartott. Megmosolyogtam.
2. Ő csak embereket "paliz" be, hogy utána mit csinálnak az őt nem érdekli, majd haladnak valahogy ha már beleölte a pénzét.
Látja mindenki hogy magyarországon ez a biznisz már nagyon be van fagyva és max. csak az előadások jóhiszeműsége vesz rá már embereket h csatlakozzanak. Bízva a semmiben. És az ígért gazdagságban.

Ha valaki kételkedik afelől hogy elkezdje e a hálózatépítést 389$-ért annak annyit tanácsolok h nagyon gyorsan ébredjen fel. JA és mossa ki a csipát a szeméből.

Ha viszont mégis úgy dönt, hogy elkezdi a szponzora mézes mázas fonalát nyaldosva akkor készüljön fel a kőkemény és fájdalmas munkára

üdv.
trader nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések