Egyébként a fenti képen látható módszerecske után ezen nyilatkozatok szavahihetősége erősen megkérdőjelezhető:
"Szeretném leírni pár mondatban az általatok megismert stratégiával kapcsolatos tényeket számszakilag illetve észrevételeimet.
Júliusban kezdtem el alkalmazni a tanítottakat és "meglepő" módon az általam lekereskedett pozíciók közül nem volt "mínuszos". Közel két éve foglalkozom intenzíven a tőzsde világával ,de ez idő alatt még egyik alkalmazott stratégiám /pedig volt egy pár/ sem működött ekkora megbízhatósággal ill. hatékonysággal.
Az idei induló tőkémhez képest most +151%-nál tartok,ebből az új stratégiával júliustól 14 kereskedési nap alatt +72%-ot értem el úgy, hogy nem használtam ki az összes beszállási lehetőséget csak kb. a 30-40 %-át.
Köszönöm ,hogy megismerhettem ezt a lehetőséget és ajánlom minden kezdő és haladó kereskedőnek,mert így elkerülhetőek a kudarcok ill.a nagy bukások."
F. Tibor
"A tanult stratégiák közül egyet használok. Nagyon könnyű volt elsajátítani. Kezdő kereskedő is bele tud vágni a chart-tal való pár napos ismerkedés, az alapok megtanulása után. Ezzel a stratégiával (amit akár munka mellett is lehet csinálni) egy hónap alatt 33 százalékkal növeltem a tőkémet. Csak azért nem 60 százalék lett a növekmény, mert az elején nem tartottam be maradéktalanul a tanultakat. A money managementet is szigorúan betartva a tapasztalatom szerint csak ezzel az egy stratégiával 2 hónap alatt akár meg is lehet duplázni a tőkét."
B. Zoltán
http://www.brokerszamla.hu/index.php...enu=velemenyek