Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-02-17, 18:10   #744 (permalink)
HWTrader
Szenior tag

Összes hozzászólás: 453
Hírnév szint: 4
HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia HWTrader. Erre gondoltam. Én megtrédeltem, de nem igazán jól sikerült. Te hogy csináltad volna? Mik a belépés szabályai, mire kellett volna jobban figyelnem. Gondolom divergencia, fibo, egész szám. Ezenkívül mégis mi a jó belépő BUOB-nál? Köszi.
Szia Willow,

Igen azokra kell figyelni, amit te is emlitesz.

Price Action, magyarul az amit az ar csinal nagyon fontos. ami meg ennel is fontosabb, az hogy HOL is csinalja azt amit.

Igen ez egy Bearish Outside Bar tehat BEOB. Ez egy ragyogo pelda miert is nem jo otlet lemenni egy orasra sok-sok tapasztalat nelkul.

Az alacsony idobeosztasok, elkepeszto zajt termelnek. Szinte teljesen veletlenszeru ide-oda ugralas. Ettol meg lehet kereskedni rajtuk, csak sokkal tobb odafigyeles es pontossag kell hozza.

Megnyitottam a part es megneztem mi is tortenik ott.

Most a pelda kedveert, csak az egyorason maradok(igazabol ugy kezdtem hogy megnyitottam a napos grafikont.)

Amit eloszor latok az, hogy a mozgo atlagjaim felfele mutatnak es szepen sorban vannak, legfelul a 150, alatta a 200 es azalatt a 365.

Ez azt jelenti hogy a trend az egyorason bizony szepen felfele mutatott.

A BEOB amikor kialakut igen, Swing high-ra esett, lokalis csucson volt, egy plusz pont.

Ezutan megnezem hogy van-e divergencia az MACD-n az elozo csucshoz kepest. Itt nem volt.

A kovetkezo ami feltunik a kekkel jelolt terulet, amit nevezhetunk 1 oras PPZ-nek. A nyilak azt a sok gyertya csucsot jeloli ami itt ellenallasba utkozott. Ez nagyon fontos.

Olyan mintha az ar ratapadna a szintre. Az aradas es a gat esete jut eszembe az ilyen szitukrol.

Miert is zajlik itt az amit latunk?

A zold vonal ad egy kis segitseget: 1.2750 ez bizony egy kicsike kerek szam a PPZ kellos kozepen.

Minden idobeosztason, de az alacsonyabbakon kivaltkepp tiszaban kell lennunk mi is folyik. Ez a BEOB igazabol nem mas, mint egy eros kitores a 1.2750 PPZ-rol es a BEOB a visszateszteles a szintre. Szinte pip-re pontosan tesztelte a ketrek szamot, a kovetkezo pedig adott egy Pint ami a trend folytatasara utalt. Egy gyor profit zaras a BEOB csucsanal szep kis uss es fuss jellegu trade lett volna ha valaki skalpolni akar...

A kerdes mindig ugyanaz amikor latunk valamit kifejlodni a piacon:
Megeri ez az en egy-ket %-omat? Ha sokszor mondunk igent akkor gyorsabban lesz 10-20% belole...

Grafikon a magyarazathoz:
kereskedes-de-hogyan-audnzd_170210d.gif
HWTrader nem elérhető   Válaszol idézettel