Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-02-18, 02:09   #6 (permalink)
TheElf
Tag
 
Csatlakozott: 09-02-06
Összes hozzászólás: 71
Hírnév szint: 10
TheElf elindult a hírnévhez vezető úton.TheElf elindult a hírnévhez vezető úton.TheElf elindult a hírnévhez vezető úton.TheElf elindult a hírnévhez vezető úton.TheElf elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

eszpe: A fenti együtállás ahhoz kellene, hogy a mostani válság előtti szintre érjünk vissza, de ennek már af ele is szép kövér lufi.

Márpedig ez a helyzet csupán egy W alakú recesszió közepén jellemző helyzetben látja meg, hogy az a tüske bizony egy lufi. Mert az irreális várakozások fújják.

Nézd meg, hogy a piacon hányan várnak V alakú recessziót...

Biztosan tudjuk, hogy V alakú recesszióra igen alacsony az esély, elssorban a te első pontod miatt. Ugye nem lep meg, ha azt mondom, hogy azok a mentőcsomagok amik a krízis előtti állapot helyreállítását tűzik ki célul egyre több pénzt beleöntve a legrosszabbul működő bankokba, stb. eleve kudarcra ítéltettek, és ezért nem látok esélyt V alakú recesszióra, gyors kilábalásra.

Az L és a W alakú recesszió közül viszont a mostani piaci hangulat kapcsán a W a valúszínűbb (igaz, a második emelkedés lassú lesz) és középen sikerül valamennyire fújni azt a lufit. Viszont nem hiszem, hogy hosszú ideig tartana ez az emelkedés
TheElf nem elérhető   Válaszol idézettel