Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-02-19, 14:09   #49 (permalink)
1stet
Új tag

Összes hozzászólás: 8
Hírnév szint: 0
1stet a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
ALTERMAN eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ez a "stratégia "egyszerűen nevetséges!
Tulajdonképpen ez nem más,mint egy indikátor használata!Az pedig egyszerűen nem működik!Pontosabban hol működik,hol nem!
Ha egy rsi vagy cci vagy akármilyen indikátort használunk,akkor egyszerűen le kell írni egy automata programra a stratégiát,és végigfuttattni vagy 5 éven keresztül (minimum) múltbeli adatok alapán!
Ha valaki veszi a fáradságot,akkor egyből kiderül,hogy ezen "stratégiák" eredménye a számla lenullázása!
Ezt már többen tapasztaltabb kollégával elmondtuk több fórumon én is,mások is,mégis van aki bedől ilyeneknek...
Lehetnek nyereséges időszakok,de eljön majd az igazság pillanata,és a kezdő kereskedő majd néz nagyokat!
Sziasztok!
Én nem kertelek: itt dolgozok (brokerszamla.hu)
DE!
A cég (ebben a formában) több mint két éve működik.
És 5 (öt!) olyan hét volt, ami nem volt nyereséges!
(2009-ben +450% hetente építve!..)
Szerinted ez olyan sz@r? Talán tudsz jobbat?!
mindez korrekt módon ellenőrízhető: hetente megy ki a hírlevél. Iratkozz fel (ingyenes... ) és meglátod.
Persze ha csak azért nyomod a süket dumát, mert a konkurencia vagy, akkor az elég gáz..
Ha meg csak simán balfék, aki elkölti a tanfolyam árát többszörösen a sikertelen próbálkozásaival, azt meg már nem is minősítem...
Ha lenne közöd a tőzsdéhez, akkor tudnád: "Nincs ingyen leves!"
Legdrágább és legveszélyesebb a tudatlanság (persze honnan tudnád?)
Na, nem fikázlak, aki látott már közelről tőzsdét (forexet), az tudja, hogy ingyenes anyagokból csak a sz0pás van. Írhat bárki bármit, hogy ő mennyit csinált a saját számláján, ellenőrizhetetlen.
A mi hirlevelünk meg visszaellenőrizhető.
+ gondolod, hogy lenne előfizetőnk a chatre, ha hülyeségeket írnánk/csinálnánk?!
Bye!
1stet nem elérhető   Válaszol idézettel