Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-02-19, 18:16   #54 (permalink)
1stet
Új tag

Összes hozzászólás: 8
Hírnév szint: 0
1stet a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

OK, lehet, hogy elkapott a hév, de mindig ez van, ha izomból fikázást látok.
Igen, a cég EBBEN A FELÁLLÁSBAN több mint két éve működik. De ha 2 éve működik (-5 hét..), akkor -szerintem- nem olyan szar.
De még mindig fenntartom: ha tudsz jobbat....
Szerintem ha egy év alatt (2009: +450% !!!!) csinálsz annyi pénzt, hogy a HAB-ból (Haszon A Befektetésen) kereskedsz, már rosszul nem járhatsz.
Ja, és ez élesben, nem a part mellől fikázva.
De ha neked ez az életed, akkor nyomd, mi meg kereskedünk a stratégia szerint és élvezzük
Az is tény, hogy ha a legrosszabb időszakban szálltál be, akkor bizony lenyomta a számládat csúnyán. De ehhez a legrosszabb időszakban kellett indulnod Tudom, ilyen is előfordulhat. (mint ahogy az is, hogy mész az utcán és elgázol egy részeg. pedig te ártatlan voltál.) De ha nem adod fel, akkor (elég jó eséllyel, mint láttuk) pár hét alatt visszatermeli a pénzed. És akkor kiesett pár hét. Tök szar... (bár mint idéztem: ha kibírtál 10-20-30 stb évet...)
A hírlevélben tényleg 10.000-s számla és 0,5-ös LOT-ok vannak. Az autópályán meg mehetsz 130-al. De ha balesetet okozol nem hivatkozhatsz arra, hogy 130 volt a megengedett. Ha kezdő vagy legyél óvatos.
1stet nem elérhető   Válaszol idézettel