Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-02-19, 20:05   #57 (permalink)
1stet
Új tag

Összes hozzászólás: 8
Hírnév szint: 0
1stet a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Mighti nem neked szólt, hanem altermannak..
Bocsi, ha félreérthető voltam!
A stratégia önmagában 70-80% találati aránnyal működik.
Ezt most másként alkalmazzuk, mert a célárak (SL/TP) a profitra vannak maximalizálva, nem a találati arányra (szívesen levezetem egy példán ha igényled, de most már fáradt vagyok)
Mondjuk szerintem logikus is, hogy ne a számokkal játszunk, hanem minél többet keressünk.
Amúgy nyílván van a miénken kívül is egy csomó jól működő technika/stratégia. És hogy miért nem "ezt használja mindeki, ha működik?!" Miért? Hány üzletilehetőséget ismersz ebben a világban? És miért nem azt (mind a végtelen számút) használja mindenki?...
Pl. mert nem lehet "mindenki" egyszerre zőccséges, plasztikai sebész, autónepper, bróker, kozmetikus, stb. Pedig mindegyikkel lehet (sok) pénzt keresni. Meg ezer más dologgal is.
Ja, a bridge welth management -nek van egy jó összefoglalója a híres és sikeres ($milliárdos) technikai elemzők/kereskedők -ről. Ha olyan könnyű mindent ingyenesen összeszedni a netről, akkor ez sem lehet nehéz. De ha (bárki) nem akar feleslegesen időt fektetni olyasmibe, amit 1 perc alatt megkaphat, akkor dobjon egy üzenetet, és elküldöm.
1stet nem elérhető   Válaszol idézettel