Idézet:
1stet eredeti hozzászólása
Persze....
Oktatod is? Jól láttam?... 
A fizetésemért nem aggódok, nem ez a döntő az életemben. (persze pénzből sose elég, de jön máshonnan is.) de én legalább bevallottam elsőre ki vagyok, mi vagyok.
Véleményem továbbra is: Sok jó stratégia (technika) létezik, mindenki azt használja, ami neki a legszimpatikusabb. Ha meg van pár éves (aktív) tapasztalata, akkor úgyis saját szája ízére alakítja.
De látatlanban szidni (egy működőt), azt nem tartom fairnek.
És azt is hiszem (és tapasztalom), hogy a tudatlanság, meg az innen-onnan összecsipegetett morzsák többet ártanak, mint "bármi"!
Ingyen leves pedig továbbra sincs. (ez ugye tőzsdés mondás  )
Inkább érdemes elmenni (akár több) tanfolyamra, demozni orrvérzésig, és aztán élesre váltani, mint "netről összeszedni a (ingyenes) tutit", aztán szívni vele...
Ja, és kevesebbe is kerül 
|
450%-os biztos éves nyereség és szükséged van máshonnan jövő jövedelemre, hihetetlen sok pénz kellhet neked
450%-os biztos nyereség 170+30 ezerért is ingyenebédnek tűnik, bolond lennék ennyiért, de bármennyiért is odaadni másnak, legalábbis idegeneknek nem adnám mert ugye ha ez kiderül a világban...., és mindenki akkor már ezt akarná használni, hát az megölné az eredményességet
a szakmákat felhozó példád sántít, mert itt mindenki tőzsdézni szeretne, és ezt inkább azzal lehetne összehasonlítani mint amikor konferenciára mennek a plasztikai sebészek, mert mindenki a legújabb, legjobb technikát akarja használni
sok írását olvastam Altermannak, de nem tudok róla hogy oktatna, vagy bármi ilyesmivel foglalkozna, még utalást sem olvastam ez ügyben inkább ellenkezést, de lehet tévedek