Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-02-19, 22:44   #60 (permalink)
StLui
Szenior tag

Összes hozzászólás: 876
Hírnév szint: 3
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
1stet eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Persze....
Oktatod is? Jól láttam?...
A fizetésemért nem aggódok, nem ez a döntő az életemben. (persze pénzből sose elég, de jön máshonnan is.) de én legalább bevallottam elsőre ki vagyok, mi vagyok.
Véleményem továbbra is: Sok jó stratégia (technika) létezik, mindenki azt használja, ami neki a legszimpatikusabb. Ha meg van pár éves (aktív) tapasztalata, akkor úgyis saját szája ízére alakítja.
De látatlanban szidni (egy működőt), azt nem tartom fairnek.
És azt is hiszem (és tapasztalom), hogy a tudatlanság, meg az innen-onnan összecsipegetett morzsák többet ártanak, mint "bármi"!
Ingyen leves pedig továbbra sincs. (ez ugye tőzsdés mondás )
Inkább érdemes elmenni (akár több) tanfolyamra, demozni orrvérzésig, és aztán élesre váltani, mint "netről összeszedni a (ingyenes) tutit", aztán szívni vele...
Ja, és kevesebbe is kerül
450%-os biztos éves nyereség és szükséged van máshonnan jövő jövedelemre, hihetetlen sok pénz kellhet neked

450%-os biztos nyereség 170+30 ezerért is ingyenebédnek tűnik, bolond lennék ennyiért, de bármennyiért is odaadni másnak, legalábbis idegeneknek nem adnám mert ugye ha ez kiderül a világban...., és mindenki akkor már ezt akarná használni, hát az megölné az eredményességet

a szakmákat felhozó példád sántít, mert itt mindenki tőzsdézni szeretne, és ezt inkább azzal lehetne összehasonlítani mint amikor konferenciára mennek a plasztikai sebészek, mert mindenki a legújabb, legjobb technikát akarja használni

sok írását olvastam Altermannak, de nem tudok róla hogy oktatna, vagy bármi ilyesmivel foglalkozna, még utalást sem olvastam ez ügyben inkább ellenkezést, de lehet tévedek
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel