Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-02-23, 09:21   #24 (permalink)
eszpe
Tag

Összes hozzászólás: 80
Hírnév szint: 2
eszpe már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.eszpe már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Ha nyugtat némileg, akkor én is buktam most, elnéztem egy-két dolgot, nem tartottam be egy-két dolgot, így meg is lett az eredménye. A tanulópénzt folyamatosan kell fizetni. Csak igyekezni kell minimalizálni. A bukta viszont óvatosságra tud inteni. Ellenben ezzel is óvatosan kell bánni, mert ha túl óvatos leszel, átesve a ló túlsó oldalára, akkor nem fogsz pénzt keresni. Az hogy az ember bukik, nem olyan nagy gáz, hiszen mindenki szokott bukni, csak kérdés, hogy mennyit, és mellé mennyit keres. Ha többet hozol össze, mint buksz, akkor már jól jártál. Ne engedd, hogy a veszteség elvegye a kedved, mert akkor elbizoyntalanodsz, aminek újabb bukta, vagy csak kis nyereség lesz az ára. Meg kell próbálni helyén kezelni ezt a kérdést.
Hozzátartozik, hogy nagy esés alá nem szabad állni. Hiszen nem tudod megfogni az árfolyamot, hacsak nincs pártíz milliárdod rá. Meg kell várni, amíg lecsillapodnak a kedélyek. Szerintem az OTP 1500 alá nem nagyon fog menni, vagy ha netán igen, akkor csúnya világ jön. Ez csak a saját szerény véleményem, ami persze csak feltételezés.
Amikor már kapituláltál és legkevésbé várod a fordulatot, és teljesen be vagy már pánikolva, általában akkor jön a fordulat. Mire megnyugszol, oké megy felfelé beleveszek, és mindenki már csak vásárol, na akkor szokott lefordulni.
A félelem, a remény, a kapzsiság ellenség. Úgy mondom, mintha én tudnám magam tőle függetleníteni. Még én sem tudom, de törekszem rá...
eszpe nem elérhető   Válaszol idézettel