Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-02-21, 17:02   #63 (permalink)
1stet
Új tag

Összes hozzászólás: 8
Hírnév szint: 0
1stet a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Minden tiszteletem nektek, hogy ennyi energiátok van kommentezni, nekem sajnos kevesebb. Csak pár dolgot tennék hozzá, nem fontossági sorrendben:
-nem én tartom a tanfolyamot, a cégnél más a munkám.
-valóban, ha kb. 1M-t betettem volna, és 450%-ot hozott, akkor nem dolgoznék.. De nem volt 1M-m.. (bár dolgozok a problémán..)
-elég egyszerűen eldönthető a kérdés: iratkozzatok fel a hírlevélre, és figyeljétek...
-Egyébként ha csak ennyi lenne a stratégia, tényleg több lenne, mint kevés. Aki feltette a képet vagy nem volt a tanfolyamon, vagy rohadtul nem figyelt.
-Alapvetően ingyenes anyagokból is meg lehet tanulni sok mindent, és nem kell holnapra milliomosnak lenni, de ha megvan a lehetőség, hogy a tanulással gyorsabban haladj, akkor miért bandokolnál csigatempóban. Az ára ott jön vissza, hogy (pl. egy tanfolyammal a hátad mögött) már többszörösen megkereshetted volna azt a pénzt, amit megspóroltál. Hm?
-Ismerem a mondást, hogy aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja. Csak nem tartom jó mondásnak: soha, sehol nem volt jó tanárod?! (középiskola, főiskola; egyetem) És ő miért tanított?! Inkább abban hiszek, hogy az élethez (sikerhez) nem tudás kell, hanem élni tudás. A tudás pedig nem hatalom, csak a felhasznált tudás.
Eredményekben gazdag időszakokat kívánok mindenkinek!
1stet nem elérhető   Válaszol idézettel