Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-02-24, 22:56   #847 (permalink)
Jegesmaci
Tag

Összes hozzászólás: 56
Hírnév szint: 3
Jegesmaci a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
Gio eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia Jegesmaci!

Feltöltöm a kepet, ahogy nälam jelölve van.
Az a gyertya nekem technikailag nem szignäl, mert magasabban ül, mint az elözö, tehät nem swing low. Räadäsul közvetlen felette van a PPZ.Nagyon trend ellen lenne a nyitäs, ezt a mozgoätlagok is igazoljäk (200MA es 50MA), ezert ennel sokkal tisztäbb es erösebb szignäl kene, hogy elgondolkozzak rajta. (persze attol lehet, hogy szepen fog teljesiteni, ez csak az en hozzäälläsom). Ha megnezed a tegnapi grafikonjaimat, pont ebbe a hibäba estem az USDCHF-näl. Erös trend ellen nyitottam, es sajnos a szignäl sem volt pontos Annyit mozgott felem, hogy kiüsse a stoppomat, söt egy kicsit meg plusszba is vitt, de a tp1-et nem erte el, es villäm gyorsan a ellenem fordult. Nem is kellett sok idö, hogy stop loss legyen belöle...Ha megnezed ma a pärt, lätszik, hogy lehetett volna meg rosszabb, mert erös emelkedese volt tegnap. El is vitte a tegnapi profitom 28%-ät Milyen jo is lett volna, ha nem kockäztatok... Na de ezt csak azert irtam, hogy sajät käromon is tanulva, miert is nem nyitnek GBPAUD-ra.
Jo kereskedest!

Gio
Értem, mire gondolsz. Én ilyenkor azt csinálom, hogy levédem magam egy TP parancssal is a PPZ-ben. Most is szép profittal hozott ki délután Úgyhogy rövid távon jó volt. Ilyenkor továbbra is rajta tartom a szemem és újabb szignálnál megint nyitok rá. Mondjuk nekem most az is sokat számított, hogy pont tegnapelőtt zártam le egy olyan short pozit, ahol meg az AUD volt a bázis, úgyhogy gondoltam, hogy érdemes megjátszani.

Mondjuk ez lehet, hogy sokak számára már hazárdírozás. Különösen, hogy ilyenkor nem is rakom olyan messze a Stoppot.