Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-02-25, 21:34   #867 (permalink)
Mighti
Szenior tag

Mighti logója

Összes hozzászólás: 221
Hírnév szint: 4
Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás Részleges zárás

Idézet:
sidius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Említettem már a másik topicban, hogy dolgozom egy demonstráción, amellyel azt szeretném bemutatni, hogy ha kereskedünk miért jobb a részleges zárás az egyben zárásnál...

Köszönjük Sidius.
Láthatjuk, így jelentősen fel lehet turbózni egy stratégiát. Bár fontos részlete, hogy egy darabig jó felé menjen az ár. Mert úgy is el tudom képzelni a bukó 50% -ot, hogy bekötöm, és már megy is rossz felé.
Értem, hogy az elv a lényeg, de egy kérdés mégis foglalkoztat.
A stratégiádon belül van egy „al stratégia” ami 86 százalékos találati aránnyal hoz 100 Pipet a táblázat szerint. És ha a 2/3 sort összeadjuk az 1/3 mínuszai nélkül, akkor 3180,2 pip-et kapunk. Ez nagyjából hasonló, mint a részleges zárásé.
Szóval, ha ez az eredeti stratégia átlagos teljesítménye, akkor miért nem érdemesebb egyben zárni 100 pontnál? Mondván, hogy van egy stratégia, ami 86% -ban hozza a 100 pontot. Ennél a találati aránynál pedig az R:R is közelíthet az 1:1 – hez és 3 egységgel 4770,3 pontot hozna?
Mighti nem elérhető   Válaszol idézettel