Ami kimaradt
Ami kimaradt és lehet én látom, hogy nem értitek de itt egy példa: nézek egy tendeciát mondjuk M5 idősíkon majd úgy itélem csökken tehát nyitok egy eladást 0,01 lot-tal beállítom a legkisebb sl-t meg a legközelebbi tp-t. Majd várok ha nyerek akkor megint vizsgálom a tendenciát ha még mindíg lefelé ívelő akkor nyitok egy eladást és így folytatom amíg meg nem fordul a tendencia iránya, ha épp egy nyitott állásban fordul a trend akkor ha kiüti a sl-t akkor nyitok a másik irányba tehát veszek de már az elbukott lot menyiség dupláját ugye hogy visszanyerjem az elbukott lot-ot persze itt is állítok sl-t meg tp-t és mehet. Valóban akkor van gond ha egyfolytában kiüti az sl-t az ingadozás, persze belelehetne szőni hogy csusztassuk az sl-t meg a tp-t is ha éppen nyerőben vagyunk és így előbb utóbb ha az sl fölémegy a kezeditleg beállított tp-nek akkor tuti nyerők vagyunk. Csak az a baj ezzel, hogy még béna vagyok nem értem minden utasítását a MT4-nek így ezt nem tudom még csak ki sem próbálni. Olvastam kb fél napot egy orosz forex fórumon ahol kb 10-15 féle robottal foglalkoznak amiket állími szervek is alkalmaznak azért ez durván adott egy lendületet hogy ne adjam fel, nem hiszem, hogy nem létezik olyan megoldás ami képes alacsony rizikós faktorral állandó kis profitot termelni néha akár bukóban is de végeredményben profitáló lehet. Úgy hogy most jövőheti célom megérteni a MT4 editor utasításkészletét és megírni azt amit én gondolok, hogy jó. A martingle stratégia ha jól írom az a lényeg ha pirosra fogadsz és nem az lesz akkor a duplájával a feketére kell fogadni, sőt egyes emberek meg is csavarják a dolgot 3 szori ismétlődés után cserélnek.
Utoljára módosítva: Padavan által : 2010-02-27 15:43
Oka: hiányzott szó
|