Idézet:
Padavan eredeti hozzászólása
Nekem most picit össze-vissza járnak a gondolataim amiket most olvasok hűha, szóval érdemes az Alpari-nál mikroszámlával kezdeni majd? A fő kérdés az amit beillesztek képet az első fekete karikánál száltam be és a másodiknál ki nyertem is egy keveset bár csak most még ugye demo-számlán. Kérdés jól rajzolgatok vonalakat és jól sejtem, hogy feketekörnél érdemes nyitni buy-ra és kiszálni a másodiknál, nekem bejött de kérdés érdemes-e így gondolkodni vagy merre fejlödjek még?
Még egy kérdés tudom olvastam már itt valahol, de az alpari-nál mennyi a mikro számla minimum megnyitási összege?
Köszönöm előre is a válaszokat! Mindenkinek hosszú trade-eket!
|
Az Alpari-s kérdéseidhez!
Nyilván bárhova mész érdemes a legkisebb számlával nyitnod. Ha az Alparinál akkor ott ez a micro. Hogy mennyivel lehet nyitni (egyébként 200 usd, ami borzasztóan kevés), azt három kattintásból megtudhatod az Alpari honlapjáról, szóval őszintén ez komolytalan kérdés.
A rajzodhoz. Ahogy látom, ott egy trendcsatornát rajzoltál fel. Értem én, hogy beléptél az első fekete karikánál és a másodiknál ki (persze csak ha jól értelmezem), de igazából mi volt a szignál amire beléptél? A trendvonal vagy a csatorna ott biztosan nem, mert ott még ezeket nem rajzolhattad be, mert nem volt mihez. Szóval mi volt a szignál? Hol volt a stop? Mi volt az elsődleges elméleti target? A másodlagos? Egy csomó kérdés ami nélkül megválaszolhatatlan, hogy jó irányba gondolkozol vagy sem!