Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-03-09, 09:26   #54 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.373
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
belacs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
sziasztok!

admiralmarkets-ről szeretném a véleményeteket kikérni
http://www.admiralmarkets.hu/

itt olvastam róluk:
http://www.tozsdeforum.hu/i/c-egyre_...1-red-top.html
Bár a céget személyesen nem ismerem, de a magyar nyelvű oldaluk összehasonlíthatatlanul kidolgozottabb mint a Plus500. Látszik, hogy igyekeznek információt nyújtani, odafigyelni arra, hogy az elsődlegesen figyelmet érdemlő dolgokat előtérbe helyezzék. Van magyar kapcsolattartó ez jó, mint ahogyan nem rossz az OTP számla sem. Szerintem érzik, hogy kevés még azon szolgáltatók jelenléte akik Közép és Kelet Európában saját nyelven nyújtanak szolgáltatást, tehát ez a piac még nincs telítve, tehát koncentrálni kezdtek erre a területre. A platform mivel Metatrader, olyan rossz nem lehet, sőt ahogy nézem bevállalták a béta MT5-öt is(ezt lehet, hogy ki is próbálom).
A speadek nem rosszak, olyan átlagosak. A felügyelet igazából nem több, és nem kevesebb mint egy általános retail brókeré. Az nem rossz, hogy a számlanyitásnál (bár még nincsenek készen teljesen) igyekeznek minden réteget kiszolgálni, bár ez sem újdonság.
Egyszóval, úgy általában szolgáltatásban, külcsínben megfelelőnek tűnik a cég, szépek a szavak (ezek alapján inkább ők mint mint a Plus500), de én azt mondom, hogy enni kell a pudingból egy kicsit mielőtt rendelünk egy nagy adagot.
Szóval letölteni a demot, megkínozni őket egy kicsit (piszkálni az ügyfélszolgálatot) értelmes és butának tűnő kérdésekkel őket telefonon, emailban...stb, és megfigyelni milyen gyorsak, milyen pontosak, mennyire szakszerűek, türelmesek vagy sem, szóval nyaggatni az egész rendszert. Ha jó, és elhatározta magát az ember, akkor nyitni náluk egy minimális számlát és úgy is kipróbálni.
Mindenesetre nem rossz, nem rossz így látszólag........