Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-03-09, 19:09   #58 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.373
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Jóreménység eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Csak pár tízezer vmivel, mivel még kezdő vagyok. Egyébként tényleg nem sokat tudtam meg a cégről, viszont egy másik fórumon azt olvsatam, hogy nemsokára lesz itthon is kirendeltsége.
Élesben pár tízezer valamivel kezdőként? Habár ha az a pár tízezer forint az más....
Na szóval a lényeg, hogy ha a pár tízezer dollár vagy euró szóval "izmosabb" pénznem akkor nagy dőreség egy olyan cégnek átutalni, amiről ennyi információ van az oldalukon, azaz nagyjából semmi. A cég új és semmit nem lehet tudni igazából róla.
Ha viszont nem az említett "izmosabb" pénznemekben van nyitva a számlád, akkor fel kell tennem a kérdést, hogy vajon nyitnál egy olyan cégnél számlát mondjuk 5-10000 dollárral, amelyik a weboldalán ennyi információt nyújt (vagy mer nyújtani??) saját magáról? Ha nekem van egy cégem, és szeretném, hogy ügyfelek ezrei, tízezrei nyissanak nálam számlát akár sok ezer dollárral, fonttal, euróval, nem az lenne a cél, hogy minél több információt osszak meg a leendő ügyfelekkel, és bizonyítsam számukra a megbízhatóságot, a hátteret, a felügyeleti szerveket? Ehhez vajon elegendő, hogy nyújtsak egy semmit mondó információt a "rólunk" rovatban és a kapcsolatnál meg egy fax számot és egy e-mail címet? Erre nem kell több mint egy szoba a lakásban, sőt tulajdonképpen elég egy notebook, is a parki padon ülve! Persze lehet, hogy ha kéri az ember elküldik az információkat, de akkor meg az a kérdés miért csak akkor, miért nem nyíltan?

Tehát én nem állítom, hogy megbízható, vagy sem. Én azt állítom, hogy ahhoz, hogy én súlyos ezreket utaljak mondjuk dollárban egy céghez, nagyon karcsú, hogy szép és jó a platform, van egy magyar nyelvű weboldal és más semmi. Ennél sokkal több kell nekem! Ha valamibe pénzt teszek akkor azt körüljárom, de szeretem ha az infót önként adják, és nem kell érte könyörögni. Elvégre is ők akarnak tőlem valamit és nem én tőlük. Én vagyok a vevő, ők meg eladnak egy piacon ahol verseny van. Dolgozzanak meg egy kicsit a pénzért!
Majd ha több tapasztalatod lesz, te is így fogod látni, majd meglátod! Sokan ácsingóznak az ember pénzére, persze nem csak a devizapiacon!