Idézet:
Jóreménység eredeti hozzászólása
Nos igen van abban igazság, amit mondasz. Ha van esetleg olyan cég, amley akár 20.000 forint kezdő tőkével és hasonlóan alacsony árakkal dolgozik, akkor lehet, hogy váltanék. De több helyen is olyan kikötések voltak, hogy csak euro vagy usd lehet a letét illetve a számlanyitás is többlépcsős (fiókba bemenni, személyes iratok fénymásolása stb). Itt forintban is utalhatok, a regisztráció is csak pár perc.
Az mondjuk tény, hogy nagyobb összeget egyenlőre tényleg nem mernék rájuk bízni.
|
Van jó pár olyan cég, ahol lehet számlát nyitni nevetséges tételtől (bár értelme aztán nem sok van, de ez csak az én véleményem). Nem értem mi a gondod az euro vagy usd letéttel! Nem tökmindegy? Mivel jobb a forint? Milyen fiókba kell bemenni? A legtöbb cégnél online és átutalással intézhető minden (én például tavaly előfordultam a brit szigeteken "néhányszor", de soha nem jutott eszembe, hogy be kellene mennem az Alpari londoni irodájába), a személyes adatok pedig természetes, hogy kellenek, a legtöbb ország azért komoly törvényeket hozott a pénzmosás ellen. Ezek neked is az érdekedet szolgálják, nem a brókerek fixa ideái! Egyszóval ezek nem olyan komoly indokok, amiknek csak a plus500 felel meg.
Gondolj bele, hogy ha nem mernél komoly összegeket rájuk bízni, akkor talán nem bízol bennük?