Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-03-14, 06:32   #60 (permalink)
Darázs
Tag

Összes hozzászólás: 31
Hírnév szint: 3
Darázs a hírnévhez vezető út elején jár.
Üzenetküldés MSN-en keresztül Darázs részére
Question

Idézet:
harzol eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nagyon nyomul mostanában a Plus500 nevű cég.
Az interneten lépten-nyomon a hirdetésébe botlani, még itt a Tőzsde Fórumon is.
Már többször került szóba itt a fórumon is, de igazán eddig senki nem tudott első kézből származó tapasztalatokról beszámolni.

Első blikkre komoly szereplőnek tűnik, van demo számlájuk is. Ez mindenképpen pozitívum, de mint tudjuk nem ez a döntő.

Aki esetleg nem ismerné: http://www.plus500.com/hu/

Várjuk a véleményeket, tapasztalatokat és kritikákat!
Sziasztok!

Hasonlóan találkoztam én is a plus500-al. A demószámlán próbálgatom a szárnyam. Eleinte csak vaktába lőttem és örültem is mikor 2 nap alatt 2Mból 5 lett. A 3. napon meg nulláztam magam.
Nekiültem komolyabban és számításaim szerint az a legbiztosabb ha 5-10%-nál többet nem kockáztatok.
Nagyon tetszik a szoftver és a mögötte álló rendszer. (Mármint a működési elv). Viszont mikor a cégre kerestem hozzátok hasonlóan szinte semmi háttérinfót nem találtam. Nagyon érdekelne a megbízhatóság.

Pontosan milyen alternatívákat tudtok ajánlani? Fentebb v.ki említette, hogy vannak hasonló kondiciójú magyarországon működő cégek. Szeretném azokat is kipróbálni.
Említve volt, hogy magyarországon is akarnak képviseletet. De mikor? Csak terv vagy van időpont is?
Tőzsdézésből még zöldfülünek számítok bár több mint egy hónapja napi 20 órát űlök a program előtt. (kitartó típus vagyok). Ha valódi pénzzel is működik és nincs gond az utalásokkal akkor nekem bejön.

És ha kapkodva írtam a kérdéseket vagy olyat kérdeztem amire már volt válasz előre is elnézést kérek de tegnap dél óta fórumokat olvasgatok.

Előre is köszönöm a válaszokat.
üdv. Darázs
Darázs nem elérhető   Válaszol idézettel