Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-03-14, 17:32   #958 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.373
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
ademfire eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sidius,lenne még egy kérdésem,egy előző postod-bol idéznék: "van egy egyedi megállapodásom is az egyik brokival és az egyik legjobb szignál adó céggel és szinte automatán kereskedik a rendszer".
Nem akarom hogy ez téma maradjon,de azért furdal a kíváncsiság mi egy profi véleménye...Szóval szerinted létezik jo automata kereskedési rendszer?Én eddig találkoztam több véleménnyel:
-nem
-nem,mert akkor hülye lenne valaki pár száz dollárért árulni
-igen,de folyamatosan optimalizálni kell
-igen,de egy komolyabb program az nem pár száz hanem pár ezer esetleg tízezer dollár és ezeket a neten keresztül irányítják ill. optimalizálják és ráadásul nem is mindenki számára elérhetőek.

Te hogy látod?

Ill. lenne még egy kérdésem:Te melyiket tartod a legjobb forex signal adó site-nak?
Na most akkor oszlassunk el egy félreértést. Én ezt írtam: ""van egy egyedi megállapodásom is az egyik brokival és az egyik legjobb szignál adó céggel és szinte automatán kereskedik a rendszer"."
Tehát itt nem arról van szó, hogy én hagyom automatán kereskedni, azaz nem egy robot progiról van szó. Ez egy trendfigyelő rendszer, ami nem vehető meg, csak előfizethető, és valóban ha akarom akkor a brókercég képes automatikusan is bekötni a jelzéseit. A kérdés, hogy akarom vagy sem. A lehetőség megvan.
Automata rendszerek? Ha robotra gondolsz, én olyat nem használok, tehát nem nyilatkoznék róla, de tény, hogy rengeteg robot skalpolja folyamatosan a forex piacot, amelyek között van jó, és van silány is nyilván. Ami tényleg jó és hosszútávon is jó azt nem fogod megkapni 90-100 dollárért. Egyébként elképzelhetőnek tartom, hogy a nem is olyan távoli jövőben a Skynetek átveszik az uralmat a piacok felett, ami nem biztos, hogy rossz lesz, hiszen ők program szerint futnak, nem érzelmek szerint.