Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-03-16, 21:49   #974 (permalink)
HWTrader
Szenior tag

Összes hozzászólás: 453
Hírnév szint: 4
HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás USD parok

Udv mindenkinek,

Ugy nez ki kicsit nyugodtabb az idobeosztasom mostanaban. Kereskedest azert nem hanyagoltam, persze nem volt tul sok igazan erdekes szignal napi grafikonon.

Engem is erdekelnek az USD parok, 4-en volt egy long-om usdjpy, ami szepen elerte a sullyedo trendvonalat ahol zartam is. Az erdekes szignal akkor lesz ha attori a trendvonalat es visszatesztel a 90-re valami extrem gyertyaval.

graf:
kereskedes-de-hogyan-usdjpy_040310d.jpg

Az euroval is felfele kacsintgatok. Szep rounding bottom-ot rajzolt 1.3500-ra es nem sok kedvet erez tovabb esni. (Kiveve ha a gorogok bedolnek...)

GBP nagyon gyengecske, de az euro magaval viszi barmerre is tart.

Azert ha a mai gyertya ugy zar ahogy most latszik, akkor meggondolom hogy belepjek-e egy visszahuzodaskor a gyertya 50%-ig.

graf:

kereskedes-de-hogyan-gbpusd_160310d.jpg

EURUSD generalt egy szep kitorest es visszatesztet 4 orasom ma, amire beleptem.

Felrakom a napi grafikont, erdekes a tamasz amit talalt a sullyedo trendvonalon. Ha kitoresre myitok, akkor az 90%-ban igy tortenik.
kereskedes-de-hogyan-eurusd_160310d.gif

A szignal 4 orason tortent, a majdnem Pin utan kozel a trendvonalhoz leptem be. Volt egy kis adalek a poziciohoz amikor elhagyta a pin csucsat.

Kesobb amikor nem volt lehetosegem figyelni a poziciot, bemozgattam a stoppomat amit el is utott a piac. Gyors uss es fuss amit valoszinuleg megbanok hogy hagytam magam kirazodni

kereskedes-de-hogyan-eurusd_1603104h.gif

Jo "vadaszatot" mindenkinek!

Nagyon jo latni hogy az allando resztvevok egyre profibban kezelik a piacot!

Csak igy tovabb, ragaszkodj egy egyszeru dologhoz, sajatitsd el tokeletesen es utana bonyolitsd amikor bizonyitottal az egyuszeruvel.

A vicces az, hogy miutan kelloen bonyolitottad a modszeredet, idovel visszatersz az egyszeruhoz

HWT
HWTrader nem elérhető   Válaszol idézettel