Udv mindenkinek,
Ugy nez ki kicsit nyugodtabb az idobeosztasom mostanaban. Kereskedest azert nem hanyagoltam, persze nem volt tul sok igazan erdekes szignal napi grafikonon.
Engem is erdekelnek az USD parok, 4-en volt egy long-om usdjpy, ami szepen elerte a sullyedo trendvonalat ahol zartam is. Az erdekes szignal akkor lesz ha attori a trendvonalat es visszatesztel a 90-re valami extrem gyertyaval.
graf:
Az euroval is felfele kacsintgatok. Szep rounding bottom-ot rajzolt 1.3500-ra es nem sok kedvet erez tovabb esni. (Kiveve ha a gorogok bedolnek...)
GBP nagyon gyengecske, de az euro magaval viszi barmerre is tart.
Azert ha a mai gyertya ugy zar ahogy most latszik, akkor meggondolom hogy belepjek-e egy visszahuzodaskor a gyertya 50%-ig.
graf:
EURUSD generalt egy szep kitorest es visszatesztet 4 orasom ma, amire beleptem.
Felrakom a napi grafikont, erdekes a tamasz amit talalt a sullyedo trendvonalon. Ha kitoresre myitok, akkor az 90%-ban igy tortenik.
A szignal 4 orason tortent, a majdnem Pin utan kozel a trendvonalhoz leptem be. Volt egy kis adalek a poziciohoz amikor elhagyta a pin csucsat.
Kesobb amikor nem volt lehetosegem figyelni a poziciot, bemozgattam a stoppomat amit el is utott a piac. Gyors uss es fuss amit valoszinuleg megbanok hogy hagytam magam kirazodni
Jo "vadaszatot" mindenkinek!
Nagyon jo latni hogy az allando resztvevok egyre profibban kezelik a piacot!
Csak igy tovabb, ragaszkodj egy egyszeru dologhoz, sajatitsd el tokeletesen es utana bonyolitsd amikor bizonyitottal az egyuszeruvel.
A vicces az, hogy miutan kelloen bonyolitottad a modszeredet, idovel visszatersz az egyszeruhoz
HWT