Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-03-18, 15:49   #979 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.373
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
sidius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Egyébként azóta nagy lendülettel kitört az eső csatornából a pár tegnap 10 körül, de én nem vagyok biztos abban, hogy tovább is emelkedik. Teszteli is már a csatornát, és majd kiderül, hogy a csatorna felső vonala támasz e. Ha igen, azt illene látványosan bizonyítania, és még akkor is előtte áll az emelkedésnek 1,5300 ami éppen egy órája lökte vissza az árfolyamot. Csak azért nem shortoltam meg reggel a nagy Bearish Engulfingra óráson, mert az alja a gyertyának beleakadt a trendcsatorna felső szélébe, és ez visszatartott. Inkább más üzlet felé néztem!
Figyelitek gbpusd-t?

1,5300 visszalökte ismét, és ha így marad, akkor sikertelen visszateszt a csatorna felső szélére, ergo letöri, és vissza a süllyedő csatornába. 1,5200 simán tesztelve lehet, hogy támasz e. De ha így marad mindegy is, mert sikertelen volt a kitörés a csatornából!

Közben ami nagyon fontos, hogy az Eurusd kiváló short lehetőséget adott, tehát trendirányba lehetett lépni mivel nem bírt el az 1,3700-el. Csinált óráson egy nem klasszikus elnyelőt de mégis csak elnyelve az előző gyertya testét fordulva a kerek érték alól. Short! Gyors mélyrepülés és támadja 1,3600-át. Pillanatnyilag alatta is van bár valószínűleg megpróbálják fogni a vonalat.