Sandrix!
StLui lényegében megválaszolta kérdésedet! Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha jól értelmezem az írásodat, egyenlőre napközben nem tudod követni az árfolyamokat. Majd ha lesz netbookod. Megjegyzem egy P-III ma már nem nagy tétel és elfut rajta aminek el kell futnia. Szóval nem olyan nagy luxus, ha az aksi jó benne, el leszel vele évekig. Kereskedésre nem kell csilivili gép. Bár ha a munkád miatt nem tudod napközben követni akkor mindegy is.
Nos ebben az esetben marad a napi gyertyák nézegetése leragadó szemmel éjszaka. Azért már kell rendelkezned egy szűrővel nap vége felé, hogy mely instrumentumok maradtak fenn a rostán. Azt nem hiszem, hogy 20-25 pozinyitásra készülsz. Szóval nap végén megvan a leszűrt X darab instrumentumod, és gyertyazárásig megtervezheted a stopok helyét és az elméleti céláraidat. Erre bőven van időd napos gyertyáknál. Aztán amikor bezártak a gyertyák látod mi maradt meg amiben nyitni tudsz. Vagy rányitsz és berakod a stopot és a targetet, vagy raksz neki egy ordert stoppal és targetel és jó éjszakát. Újra ránézni úgyis csak másnap tudsz, de ha napos gyertyákra kereskedsz, akkor elég az is.
Avagy ugyanez hetes gyertyákon péntek esti programként.
Amúgy azt nem írtad, hogy délután mikor végzel, mert lehet, hogy amikor igen, még simán aktív a piac. Azért New York nyitva van késő estig, és akkor még van mozgás. Bár az én véleményem az, hogy 2 hónap demoval a daytrade erősen ártalmas a számlának, szóval én a fentiekből választanék a helyedben.