Téma: ForexEgyetem
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-03-26, 13:35   #51 (permalink)
StLui
Szenior tag

Összes hozzászólás: 876
Hírnév szint: 3
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Mighti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
StLui
Nem hinném. Én szerdán vagy 3 levelet váltottam velük a kapcsolat alatti mail címen egy órán belül. Pedig nem fizettem. Lehet, már hétvége van náluk…
tegnap délben küldtem a levelet, csütörtök nehogy már hétvége legyen egy oktató cégnél, ma felhívtam őket a megadott számon, mondtam nekik, hogy nem kaptam választ, annyi volt: "igen az lehet" nekem ebből az derült ki nem igen érdekelte az illetőt a dolog. A lényegi mindanivaló annyi volt telefonon is, hogy utaljak minél előbb mert lemaradok a következőröl.

szerk: Annyit hozzátennék, hogy ott kézzel kell megadnom az email címem, mivel nem tudom visszaellenőrizni, így nem tudom jól írtam-e be vagy esetleg elütöttem, akkor pedig nem tudhattak válaszolni, ez így utólag jutott eszembe. De a telefonos válaszból az derült ki nekem, hogy az könnyen előfordulhat, hogy nem válaszoltak még.
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel