Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-03-27, 08:24   #121 (permalink)
GSz
Új tag

Összes hozzászólás: 6
Hírnév szint: 0
GSz a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Elsőre tutira menni fog. A majré majd az élesben lesz.
Végülis ez a 3.000 éles nekem. Tegnap 4.200 - ig jutottam, persze ez semmit se jelent.

Én úgy látom, hogy ez az egész pont azoknak van kitalálva, akik csak ismerkednek a témával, de igazából nem értenek hozzá. (Ők fognak majd szépen költeni) Valószínűleg azért is nem feltétlen "szakmai" oldalakon hirdetik. (pl. a goldengate -n is fut egy szép nagy banner )

Úgy látom az élesnél van egy olyan különbség a demo -hoz képest, hogy itt ugye fennáll az a veszély (demo -nál ha hagy valaki tartalékot akkor elkerülhető), hogy elfogy a tőke és amiatt nem lehet tartani a pozíciót. Ilyenkor aztán vagy veszteség, vagy be kell csengetni.

Mondjuk ez a zéró jutalék.. azért van pozíció fenntartási díj, aztán eladási/vételi bónusz, ami ahol én néztem eddig mindenhol negatív szám volt...

Illetve az zavar még - de valószínűleg csak én vagyok béna - hogy ezekbe az időzónákba belegabalyodok. Jó lenne, ha mindenhol csak egy időt mutatna, vagy az ittenit, vagy azt ami az adott instrumentumra vonatkozik, én így belekeveredtem, hogy mivel meddig lehet kereskedni...

Tegnap óta ismerkedek csak vele, remélem nem írtam túl nagy ostobaságokat - ha igen írjátok meg, nem sértődök meg, tanulni sose szégyen.
GSz nem elérhető   Válaszol idézettel