Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-03-29, 09:44   #45 (permalink)
viskia
Tag
 
Csatlakozott: 09-05-10
Hely: kom-egom
Összes hozzászólás: 89
Hírnév szint: 10
viskia a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

A Daytrade szép szakma, csak legyen hozzá idegrendszered. Reggel 8kor nyitnak a piacok. Ott ülsz, figyeled a mozgást. Az esetek 80%-ban reggel 9 órakor a piac visszatér a nyitóárra, a kora reggeli időszakban ezt érdemes lekereskedni elsősorban. Határidős Dax-al biztosan működik. Hogyha mégsem térne vissza a piac a nyitóárra, (mert ugye a tőzsde világában csakis a jelenlegi, és a már elmúlt árfolyam a biztos) abban az esetben kereskedjük le az adott trendet.
11.00-ig, maximum 11.30 ig érdemes a piacot nyomon követni daytrade esetén ha európai piacon kereskedünk. Az ebédidő a daytradernek szó szerint ebédidő, pihenünk, feltöltődünk újra. Majd a délutáni órákban 14 óra körül érdemes visszatérni és 17.00 ig a német piac zárásáig érdemes kereskedni figyelembe véve azt, hogy 15.30kor nyitnak az amerikai piacok. A délutáni amerikai makroadatokra nagy figyelmet kell fordítani mert az esetek nagy részében megmozgatják a piacot.
Majd hogyha még maradt energiánk, akkor az s&p500-al, a Nasdaq-al, vagy a Don Jones-al ismét kereskedhetünk az amerikai piac zárásának utolsó két órájában érdemes, magyar idő szerint 20.00-22.00 között. A nagyok, és sok intézményes ilyenkor lépnek pozícióba, volatilitást hoznak a piacra, érdemes kereskedni.

Ki kereskedik a Ninja Traderen? Egy kis segítség kéne!
viskia nem elérhető   Válaszol idézettel