Téma: ForexEgyetem
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-04-02, 01:34   #117 (permalink)
Fxpadavan
Szenior tag

Fxpadavan logója

Összes hozzászólás: 173
Hírnév szint: 3
Fxpadavan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Fxpadavan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás psziché

Sziasztok Péter ,Pekka, Mindenki!

Úgy gondolom , erre a topicra kattintva ismét elökerült egy lényeges téma. Pekka vetette fel. Bár, a személyiség fejlesztés igazából egyéni meló. Senki sem tudja helyettünk elvégezni. De az viszont való igaz ,hogy lényeges dolgokra fel lehet hívni a figyelmet!
A tanfolyamon ugyan én még nem voltam ,(eddig) de a tradenaplót letöltve észerevettem, hogy mekkora jelentőséget tulajdonítotok a mentál oldalnak. Daytradeben különösen az.
Én is vezetek jó ideje naplót ,sőt még videokat is csináltam régebben a daytradeimről ,és egypár cime azt hiszem árulkodó...
A gyáva trader igy jár, Miért is pihenjük ki magunkat?, "Csakazértis" long. Ezekből a negativ napokból rengeteget lehet megtudni magunkról! Vicces és elrettentő is egyben, így visszanézve! Erről beszélt szerintem HWtrader.
Előkerült egy Péter által emlegetett kifejezés a :"trendkövető magatartás". Ez lehet az egész oktatás ,és szemléletmód lényege. És ez sokkal-sokkal több mindent takar,mint amit első hallásra gondolnánk. Ez az az elv, a trading nyelvén ,ami a "Magyar valóságban" rögzült elméknek a megmunkálására különösen alkalmas.

Az őszintén vezetett tradenapló mutatja , hogy mennyire vagyunk csak szimpla reakcióhalmazok, vagy tudatos döntéshozók!

A tanfolyamok kötéslistái nagyon megleptek pozitivan, és komolyan mondom , hogy úgy néz ki, egy új világ nyílik ki előttem. Köszönet érte!

A kábelt ,és a jenpárokból kereskedtem én is. Gondolom szép kis profittal fog záródni ,ha ti is tradelitek. Csak , hogy valami szakmai is legyen.

Üdv:
FXP
Fxpadavan nem elérhető   Válaszol idézettel