Téma: ForexEgyetem
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-04-02, 08:20   #1 (permalink)
xexees
Tag

Összes hozzászólás: 46
Hírnév szint: 3
xexees a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás lelki munició

100%-ot egyetértek a lelki felkészültség fontosságával a napon belüli trédelésnél. Folyamatosan döntéseket kell hozni.

Hiába a végletekig leegyszerűsített belépési jel, amiről könnyen gyorsan eldönthető, hogy belépési pont. Itt még megnyomni az entert nem nagy kunszt, hanem ami utána jön.

Kezdődik általában a visszahúzással, na az meddig megy, jól léptem be?, nem néztem el valamit. Akik a tuti jelben reménykedve túl nagy pozival léptek be már szinte kiesnek, hiszen lecsapják 20-30% veszteségben.

Aztán a mínuszok után megindul jó irányba.
"Na végre plusz, de mivel letörésnél léptünk, ezért ott eljátszik egy kicsit.... "
Mit látok, mínusz volt rendesen, most végre van már rajta egy kis plusz. Tovább fog menni? Most lezárhatom pluszban van rajta 2 pip. Á, a fenébe ez legalább zsebben van. Mindegy visszakapcsolok percesbe, ott jobban látom mi van....
Tegnap háromszor is újra mínuszba szaladt, nem kockáztatok. Lecsapom.

Ekkor kiesik kb megint a 2/3-ada az embereknek. Azután, általában a gyengék kihullása után 10-30 másodpercen belül láss csodát, erőteljes húzásokkal megindul jó irányba. Szedi a stoppokat gyorsul lefelé.

Hú az anyját, hogy a jó @@@@@ essen bele, már megint kimaradtam, pedig TUTTTAAMM. Ugye megmondtam , ott amikor ránéztem, ott, rögtön tudtam!!!

Néhány felkészületlen még poziban maradt, mert épp a kötési hasmenését kezelte a WC-n. Visszaér és meglátja a hosszú gyertyát percesben a jó irányba.

Pillantás a terminálra, ohohohohoho ezt nem hiszem el, elkaptam. Hopp megállt, na merre megy? Ajjjaj visszafelé húz. PLACCS. Na tőlem nem veszel vissza, öcsém. Hmm majdnem a csúcson zártam. Anya gyere, nézd mit csináltam! Ezt nézd mekkora kasza. 2,5 $ egy húzásra. Hú de ideges voltam. És nézd meg, épp a csúcson kaptam el...

Na, most meg mi a fenét csinál? Áh még van benne pár pip, de hát pont a tetején úgysem tudom elkapni.

Hú b@sza meg, megint megindult. Na felkapcsolok 5 percesre, mi a fene van itt. Lehet van még benne, vagy csak engem akarnak szivatni? Mindegy várok. Juuuj meghúzott még egy hosszú gyertyát, na, ha meg egyet megy, megint beszállok. Érzem nyerőben vagyok....

Placcs, beszálltam, na húz, jól van. Hopp, na megállt kicsit, nézd az MACD-t jól vagyok látom, gyerünk vissza percesben, ötpercesben nem érzem annyira. Na miért ácsorog? Jól van, nyugi, csak egy kicsit visszahúz, mindjárt megindul, húúú, nem sok ez egy kicsit, már mínusz 7$. DE hát jól léptem be, basszus álletörés volt. Nem hiszem úgy húzott lefelé, mindegy ennyi mínuszt már nem zárok, várok.

Mi a sz@r, valami hírek volt? Miért megy ez most ellenkezőleg. Most zárjam le, áá, nem fordul csak úgy sarkon a piac, valami visszahúzásnak kell lenni.
Na ha 63-ig elmegy akkor lezárom. Á, 70, de mintha már lefelé rángatna megint. 84,á , ez csak egy tüske. Megint 73 na ugye. Most már jó, lefelé megy, adok rá még egyet, mert akkor felezek, átlagolok.
Hopp 60 még húz 30 pipet és nullán vagyok.
2 óra. Na majd az amcsik lenyomják.
Mi ez már megint, 94 , 97, hát, a j@ k@ a@ b@ sz@. Placcs.
Margin call, mi a szar ez. Miért nem köt?

Hát ez nem igaz, na most meg nézd meg merre megy, szabadesés lefelé, mondtam, mondtam.
Egy óra múlva.

Nincs elég pénz a szálámon. Nekem ez nagon menne, megéreztem merre megy, de nincs elég pénzem. Ha rátennék 10 millát sosem buknék, tudom mikor kell ráadni, meg duplával ellenkezőleg ha fordul. Itt ülök úgyis. Kérek kölcsön a szomszédtól. Ad tiz millát, megpörgetem, két hét alatt, kap 20% kamatot a többi az enyém. A seggét a földhöz veri örömében.

Csengetnek, ki az, Gyula bá? Épp jókor jött...
xexees nem elérhető   Válaszol idézettel