Téma: ForexEgyetem
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-04-05, 01:28   #5 (permalink)
Jegenye
Szenior tag

Összes hozzászólás: 104
Hírnév szint: 3
Jegenye már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Jegenye már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Bár nem vagyok sem az Univerzum ura, sem Jedije, sem Falconja, azt azért bátran állíthatom, hogy azok a megállapítások teljes mértékben megállják, a helyüket, hogy a Forex piachoz bizony nem kevés pénz kell és ott nem árt észnél lenni. Stílusosan: az aszteroida mezőkön áthaladva egyre tapasztaltabb pilótává válva el fogjuk érni valamelyik galaxist:-)
Ugyanakkor és egyúttal azt is állítom, hogy a részvénypiac nehezebb mint a Forex, látszólagos lassúsága ellenére. Ha sikerül komplexen kezelni a piacokat és megtalálni az összefüggéseket a kettő csak egymást kiegészítve működik igazán jól. A devizapiac önmagában nem igazán értelmezhető, pusztán csak a TA korlátos eszköztárával lehet úgy ahogy elbíbelődni rajta.
A Gap nem fóbia, hanem kíméletlen valóság, ha benne van valaki. Ezt nyilván feljegyzi majd az a játékos a "mentális naplójába", akit akár egyszer is megsuhintott úgy istenigazából.
Persze azt nem tudom kinek mennyire segít, ha feljegyzi, hogy ma mohó és kapzsi voltam, tegnap rosszkor léptem poziba, majd abból ki, pedig tegnapelőtt milyen marha jól csináltam a dolgokat. Ha erre van ideje és energiája, hogy naplószerűen fejlessze az önkontrollját , hát tegye, ha úgy érzi ezáltal fegyelmezettebben tudja tenni a dolgát.
Jegenye nem elérhető   Válaszol idézettel