Idézet:
P Péter forexegyetem eredeti hozzászólása
SZia willow,
Részemről nincs harag, nincs miért szabadkoznod. 
Örülök ha segíthetek, bár megtiszteltetés egy öreg róka írásait olvasgatni, mint a tieid.
(Egyébként én magam nem hiszek abban hogy a neten meg lehetne tanulni tradelni, pont amiatt hogy nem tudod hogy kiktől jönnek az infók. Az igaz hogy a neten minden fenn van...sőt néha pont ez is a baj. Szóval senki se higgyen senkinek. Itt a bizalmatlanságnak van helye.)
Sőt mint ahogy már írtam is, abban sem hiszek hogy valami oktatási cég meg tudja tanítani az átlagembert tradelni, még a miénk sem. Ez a dolog csakis az egyénen múlik!
Éppen most olvasgattam egy másik igen aktív fórumot.
Hihetetlen hogy mindenki a belépésekben látja a pénzt a forexen.
Ez is mekkora zsákutca!
üdv: Péter
|
Szia Péter!
Elnézést, hogy megkérdezem de a nálatok végzett padawanok hány százaléka lett sikeres? Hányan képesek betartani a stratégiát?
100 emberből mennyinek van legalább 1000dolláros számlája?
Így látatlanban lemerném fogadni, hogy az emberek döntő többsége vagy számlát nyit és szépen eltapsolja vagy befizet egy tanfolyamra és a maradék pár száz dollárból nyit számlát és azt tapsolja el mivel a számla mérete miatt nincs másra esélye.
Ami még nagyon tetszett a neten: "nyitok egy 100dolláros számlát és csinálok belőle 500-at, hogy eltudjak menni a tanfolyamra"
Minden hátsó szándék nélkül írom, csak érdekel, hogy érdemes-e tanfolyamra gyűjtenem.