Idézet:
P Péter forexegyetem eredeti hozzászólása
SZia,
Nem , nem volt.
3 nap általában nekem elegendő ahhoz hogy legyen annyi trade ami nyereséget termel.
Egyébként az is teljesen normális lenne ha kevés trade lehetőséget adna a piac, és veszteséget csinálnék.
Arra hogy nyereséggel zárul 3 nap, vagy sem, én személyesen semilyen ráhatással nem vagyok.
Éppen ezért nekem nincs is napi, vagy heti hozam elvárásom.
Hogy is lehetne, hiszen senki nem tudja hogy mi fog történni a jövőben.
Amit a piac ad, azt elfogadom, ha pedig elvesz néha azt is szívesen kölcsönadom.
Én a piacot rövid távon nem tudom megverni, csak sok traddel (legalább 20 kell).
Nekem a háború megnyerése a lényeg, nem az egyes csatáké.
Ez olyan mint a tenisz.
Soha nem cél hogy minden meccslabdát megnyerj, mert az a cél hogy a mérkőzést nyerd meg!
De persze a legtöbb ember miért jön el?
Mert nem hiszi hogy lehet egyszerűen pénzt csinálni.
Van aki a saját szemével látja, de úgysem hiszi el. Ez van.
Én minden hónapban bevállalom hogy bármely 3 nap alatt élőben bemutatom a stratégia működőképességét.
Aztán akinek tetszik az megtanulja, akinek nem az mással keresi a pénzét.
Ettől többet nem tehetek.
Üdv: Péter
|
Köszi a gyors választ. Nem szeretnék nagyon szkeptikusnak vagy kötekedőnek tűnni, csak hát 3 nap nem olyan sok idő, és megnéztem volna azt a naplót is, mikor a piac a legkedvezőtlenebb volt. Ezek szerint erre még várni kell

Egyébként minden tiszteletem a tiétek, hogy ezt így beválaljátok. Nagyon szeretnélek egyszer meghallgatni titeket, remélem a közeljövőben lesz rá alkalmam.
Te hogy kezdted a traderkedést?
Gio