Idézet:
anszilag eredeti hozzászólása
Szia Péter,
Ez a számlaméretezés téma engem is érdekel. Pár hónapja ismerkedem a forexszel, egyelőre demo számlán. Most fogok nyitni éles számlát, csak kérdés mennyivel. Valahol 5 és 20 ezer közötti, körüli összegben gondolkodom (USD). Ehhez a nagysághoz micro számlát javasolnak, de a brókernél amit kinéztem, nincsen arany és ezüst ehhez a számla mérethez. A tanfolyami kötéseiden viszont láttam, hogy ezzel is kereskedtek. Ajánlott, hogy ezek is legyenek a lehetőségek között?
Egyébként április 26-án megyek a tanfolyamotokra, ez is az egyik apropója a kérdésemnek.
köszönöm
András
|
SZia András,
Ezek az összegek értelmes összegnek számítanak, legalábbis szerintem.
A lényeg az hogy pici pénzel kis idősíkon vannak csak korlátozott lehetőségeid.
Kicsit nagyobb pénzzel pedig sokkal több lehetőséged van a kereskedésre, sokkal kisebb kockázati szinttel.
Egyébként én kizárólag abban az esetben javaslom az élő számla nyitsást, ha elegendő időt demóztál már, és ha egyáltalán van értelme élőben is elkezdeni azt amit a demóban már tudsz működtetni.
Az a devizabróker akinél 2010-ben nincs arany...hát szóval arról megvan a véleményem.
Egyébként abszolut nem szükséges az arany egy kezdőnek.
Sőt eleinte én nem is javaslom. Tehát ez ne legyen szempont.
Egyébként küldj egy e-mail az ügyfélszolgálatunkra, és fognak neked segíteni a számlanyitási kérdésekben:
info@forexegyetem.hu
Üdv: Péter