Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-03-04, 18:50   #7 (permalink)
kina
Új tag

kina logója

Összes hozzászólás: 20
Hírnév szint: 2
kina a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Kínai Párt kongresszus

Mint ahogy azt már egy héttel ezelőtt megjósóltam derengenek a fények az alagút végén. Jelenleg a világon egyetlen egy ország sincsen olyan jó gazdasági valamint pénzügyi pozicíóban mint Kína. A Shanghai Composite index a mai napon 6.2%-al növekedett, amely 2008. november 10-e óta az első jelentősebb emelkedés. A forgalom elérte a 127,9 milliárd yuan szemben a tegnapi 79.9 milliárddal. Új hitelezés februárban meghaladta a piaci várakozásokat, amelyek emelték a befektetők bizalmát. A Vásárlói Menedzser Indexek nőttek a múlt hónapban a Guotai Juan'an Securities Co álltal készített mérések szerint. Véleményem szerint az elkövetkező pár napban ismét eléri az index a 2300 pont környékét. Wen Jiabao Kínai miniszterelnök bejelentette,hogy májusban újabb pénzügyi ösztönző csomagot léptetnek hatályba, amár bevezetett 585 milliárd
dollár idei csomag mellé. Nem utolsó sorban az elöző hozzászólásaimban már jeleztem, hogy egy példátlan Amerikai-Kínai párbeszéd van kialakulóban amely egy igen jelentős gazdasági kapcsolatra enged következtetni.Véleményem szerint a jövő gazdasági világtengelye ebben a vonalban kezd körvonalazódni ! De abban biztos vagyok, hogy az első ország amelyik a gazdasági válságból kilábal a világon ez Kína lesz.
kina nem elérhető   Válaszol idézettel