Idézet:
HWTrader eredeti hozzászólása
Alterman,
en rengeteg emberrel talalkozom, akik a piacbol elnek. Egyedul azok titkoloznak a strategiajuk, indikatoruk stb-rol, akiknel santit valami vagy penzt akarnak belole csinalni a kereskedesen kivul.
Gondolom, tudod, hogy amit ki lehet talani, azt mar kitalaltak. Financial engineering, quantitativ rendszerek, TA, fundi, stb elkepesztoen sok van beloluk. A szabadon, ingyen elerhetoek kozul tobb meg dijat is nyert kulonbozo helyeken.
A modszer ami szamodra nem mukodik es amit itt emlitek, el sem hiszed milyen korokben is hasznalatos. Ettol meg nyilvanosan elerheto es megtanulhato csakugy mint legalabb 10-15 masfele modszer amit felkutathatsz szabadon elerheto forrasokbol.
Engem nem zavar ez a info hintes ugy mint StLui-t, csak gondoltam reagalok mar ha a topikomban kezdesz hinteni csodaredszerekrol. Lattam mar ilyet nem keveset, eddig egyrol sem derult ki hogy valoban megeri a torodest
A topikot azert hoztam letre hogy segitse a tarsasagot olyan infokkal ellatni, ami mar sok ideje bevalt es hasznalatos es INGYEN szabadon elerheto kulfoldon.
Semmi kifogasom nincs az ellen, ha valaki penzt akar csinalni a redszerebol, csak tartsa tiszteletben a kezdemenyezest ami itt folyik es a reklamot mashol tegye. Ha nem ez az inditekod, akkor elnezest.
Remelem nem volt banto amit irtam, nem szantam annak.
HWT
|
Kedves HW TRADER!
Én semmiféle indikátort nem hoztam szóba,csak reagáltam LUI írására!Ő hozta szóba!
Én azt írtam,NEM terjesztek indikátorokat,valaki erősítsen meg ebben,hogy tudok olvasni!Az bántó,ha olyat állítasz ,ami nem igaz!De haragudni nem haragszom.
ALTERMAN