Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-08-23, 14:46   #19 (permalink)
ETFstocks
Új tag
 
ETFstocks logója
 
Csatlakozott: 13-08-23
Hely: Komló, Nyíradony
Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
ETFstocks a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Tőzsdei ETF -és Befektetési Alapok

Üdvözöllek!

A nevem Bodor János, magamról.

Saját számlás kereskedések mellet, hobbi szinten alább említett..

...tőzsdei weboldalakat üzemeltetek.

Magyar piacon létezik a Unit-Linked biztosítási termék, és szinte szó sem esik a biztosítási eszközalapok összetételéről, melyek valóságosan meghatározzák az adott eszközalap teljesítményét. A biztosítási eszközalapok közel 80%-át mögöttes saját vagy külsős ETF -és befektetési alapok alkotják, természetesen magasabb költségszinten.
-ez volt az igény, hát meg is kaptuk!

Ezen Tőzsdei ETF -és Befektetési alapok mint mögöttes termékek és összetevőik, alkatrészeiket szándékozom bemutatni weboldalaimon, lehetséges irányukat fontosabb ellenállások és támaszok segítségével, kereskedési lehetőségeiket, azaz mi várható a mi szemszögeinkből.
Ezen dolgok összességéből alakulnak ki a Tőzsdei ETF és Befektetési alapok teljesítményei, melyek meghatározzák a Unit-Linked biztosítási eszközalapok teljesítményét.

Mert, ha te már toltad élesben a kereskedést, akkor pontosan tudod, hogy az érzelmi és mentális dolgok összessége által alakul ki a döntés és nem a tankönyvek és tanfolyamok hozzák ezt meg helyetted. Természeten fontos dolgok ezek is, de a döntéseidet TE fogod meghozni.

Szívélyes üdvözlettel az Alapok Mustangja
ETFstocks nem elérhető   Válaszol idézettel