Üdv Mindenkinek!
Lassan csatlakozom az előttem szóló kollégához,én is más elfoglaltságom miatt (elutazom egy másik földrészre,univerzumba

) eltűnök egy időre bíztosan.
Páran kérdezték tőlem hogy mi a véleményem az előttem szóló kolléga stratégiájáról?.
Ezt inkább meg írom itt,nem titkos!:Mivel nem ismerem konkrétan a stratégia részleteit,így mit mondhatnék?
Én privátban elismerésem fejeztem ki a számla elemzés,stratégia adminisztráci összeszedettségét illetően,ha nem ennyire bonyolúlt táblázatokban lenne összefoglalva,akkor is.
A stratégia,-amit eddig láttam belőle semmi extra nekem,ugyanaz,amit sok,egyébként eredményes kereskedő is kereskedik.
a(Én teljesen új dolgokat fejlesztek,igaz nem azért,hogy azt szétkürtöljem világba,hanem azért,mert az extra profitot addig tudom eltenni,míg nem minden 3.kereskedő azt tradeli.
Persze erről lehet vitatkozni is,én már megtettem sokszor,majd később írok erről még egy bővebb összefoglalót itt zárásként,mivel úgy látom,sok tapasztalt kereskedő is kever bizonyos dolgokat a piaci mechanizmusok működésével kapcsolatban. )
Kezdők számára ezen és hasonló stratégiák tényleg megtalálhatóak a neten,utána kell járni,és ereményesen lehet használni,én is használtam anno pár éve,míg nem léptem tovább!
De ez csak az én véleményem!
ALTERMAN