Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-09-29, 08:32   #11 (permalink)
Kamionos
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-07-10
Összes hozzászólás: 591
Hírnév szint: 7
Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.Kamionos elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Ezek szerint egy idősek vagyunk, mert én meg a múlt héten voltam osztálytalálkozón

Ismerős a dolog. Eladtam az egyik házam és ezzel háromszorosára nőtt a kereskedésre szánt tőkém. Próbáltam a korábbi 1% körüli kockázattal kereskedni, de egyszerűen más döntéseket hoztam. Kénytelen voltam visszaállni 0.3% körüli már-már nevetségesnek számító kockázatvállalásra és onnan elkezdeni felépíteni a történetet és kitolni a "hányásküszöböm". Még mindig nem sikerült utolérnem magam.

Azért írtam, hogy körüli, mert nem állandó százalékos kockázattal nyitok pozit. Figyelembe veszem a számlaegyenleg változását is, de sokszor még a szignál becsült erősségét is (ami persze lehet csak illúzió, hogy meg lehet becsülni ). Vagy, hogy mást ne mondjak függ magától a piactól is. Ez az időszak sajnos nem arról szól, hogy a padlóig kellene nyomni a gázt.

Utoljára módosítva: Kamionos által : 2013-09-29 08:36 Oka: elírás
Kamionos nem elérhető   Válaszol idézettel