Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-04-16, 08:11   #1164 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.376
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
lemir eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem több az FXTT rendszer, mint a napos charton a 20-21 közötti mozgóátlag és árfolyam keresztezésére adott jelzés reggel 8-kor. Ebben a Ma20-21 közötti értékben benne van a fundamentális hozzáadott érték is. Anno elég sokat teszteltem a H1-es chartokon, ahol devizapáronként kitapasztaltam, hogy a 475-510 Ma-nak felelt meg, mert ugye azért a H1-es chartokon jobban lehet látni a cross-t. A tablicskó a honlapjukon nagyon eredményesnek tűnik, mert a jó irányú trendeket mindaddig számolja, míg nem keresztezi ismét a ma 20 körüli értéket, a veszteségeseket, csak másnap reggelig, utána meg eltünnek, tehát sok értelme nincs erre előfizetni. http://www.fxtrendtrader.com/
A bpforexesek kérésre adnak 15 nap free hozzáférési lehetőséget. Egy próbát megér.
http://www.bpforex.hu/hu/fxtt_kereskedesi_jelzes
Ezen az oldalon pedig a működési tájékoztató.
http://www.bpforex.hu/files/_fxtt_guide_hun.pdf
Ez pedig egy alakzat jelző signal rendszer. Ennek is van demo változata kb. 2hét időtartamra.
Egy próbát talán ez is megér, de sokkal többre ez sem alkalmas , legalábbis sztem.
http://www.autochartist.com/
Nem akarok vitába szállni az Fxtrendtradert illetően, mert nem fizetnek nekem a reklámozásért, de azért néhány szót mondanék, mivel már egy jó ideje előfizető vagyok. Én mondjuk abszolút nem 1H charton használom, tehát arról nem szeretnék nyilatkozni. Nekem az 1H akkor kell, amikor a gép előtt tudok ülni. DE az, hogy nem érdemes előfizetni rá, nem teljesen igaz.
Az FXTT szerintem elsősorban annak jó, aki hosszabb távú befektetésekhez szeretné használni. Én kizárólag erre használom.Kizárólag egy adott számlánál. Nem néztem meg az oldalukat, hogy mostanság mennyibe kerül, ha csak simán elő fizet valaki, de nekem havi szintre lebontva kb. 10000 forintba "fáj". Ez egyáltalán nem sok, akkor amikor autózok mondjuk a német sztrádán, és történik valami érdekes, és odateszi a jelzést a telefonomra. Tehát figyeli helyettem a történéseket. Ilyenkor félrehúzódok mondjuk egy pihenőhelyen, felcsapom a notebookot, és megnézem, hogy érdemes vagy sem komolyabban foglalkoznom a jelzéssel. Tehát nem fog helyettem dönteni, azt majd én eldöntöm, hogy vizsgálatra érdemes e a dolog. Ha nem, akkor nem foglalkozom vele. Ez kerül 10000-be havonta, de meggyőződésem, hogy nem ezen érdemes spórolni.
Egyébként én nem néztem meg a táblázatukat (különösebben a reklámok nem érdekelnek, az alapján én nem vásárolok), de amúgy a pontos eredményeiket (és ebben minden benne van, a nyereség és a veszteség is) a Dukascopy bármikor el tudja küldeni, ha valaki az ügyfelük. Tény egyébként az is, hogy Genevaban ( a Dukascopy központjában) a brókercég szoftvere mellett ott fut az FXTT a bankbrókerek monitorain, és bizony figyelembe veszik a jelzéseket amikor hosszútávú befektetésekbe kezdenek a bankok részére.
Valóban ad fals jelzéseket is, nem is egyszer, hiszen próbál benne lenni a nagy trendekben, és ez nem fog mindig sikerülni neki. Sok téves jelzés kiszűrhető, hiszen azért vagyunk, hogy vigyázzunk a tőkénkre.
Ha valakinek olyan gép vagy robot vagy droid kell, amelyik gondolkodni fog helyette arra ott vannak a 2-300 dolláros robotok, amelyek csak arra várnak, hogy rászabaduljanak a számlára, aztán lehet sírni ha lenullázzák. No ezeknél az FXTT nagyságrendekkel jobb, de nem tévedhetetlen természetesen. De ki az?
Ezt nem vitaképpen mondom, (egyébként fogalmam sincs, hogy mi a pontos működési elve, de igazából nem is érdekel), hanem azért mert elég ideje használom ahhoz, hogy nyilatkozzam róla, és tudom, hogy a piacon megéri az árát, ha az ember pontosan tisztában van azzal, hogy mit is vár el tőle. Egyébként a Bpforex hiába ad 15 napot hozzá ingyen, az megint csak egy reklámfogás, mert szerintem nem ismerhető ki ennyi idő alatt.

Ja egyébként most olvastam el a jókívánságaidat, amit HWTradernek és nekem címeztél. Részemről is köszönöm, és neked is sok pippet kívánok!