Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-10-14, 14:01   #20 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Idézet:
gogolak eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A félreértések elkerülése véget szeretném megjegyezni, hogy az ötlet mint olyan hogy trader klub teljesen dicséretes. Ami már nem annyira szimpatikus, hogy a meghívott "sztár tréderek" a klubot használják hallgató toborzásra a saját tanfolyamjaikhoz.
Kiknek teljes ráfizetés a tanfolyamok megtartása. Nem fogom újból megnézni, hogy pontosan idézzek: mennyi 50e Ft/fő? szorozva 10 verébbel, az 500e Ft...az egyenleggörbe adataiból nem sok látszódott, de szép a DD.
Ilyen paraméterekkel sokan tarthatnának tanfolyamokat, ha ugyan meglenne hozzá az a valamijük (arc, gyomor), hogy ennyit elkérjenek érte.

Kedves Dávid és Krisztián!

Mindenképpen hasznos Trader's Night! A véleményektől meg nem kell félni, ha negatívok is, nem a szervezőknek szól. Miért vállalná fel magát (ezt a hülye kifejezést....) bárki is bármelyik fórumon? Nem akar senki semmit eladni
Személy szerint hiteles trédert, több éves visszakövethető kivonattal, dokumentált kereskedéssel én is szeretnék látni, de úgy tűnik az ilyen kérésekből mindig sértődés lesz. Legalábbis azoknál, akiknek a dvd, robot, tanfolyam eladás "aprópénzei" jelentik a fő bevételi forrást.
  Válaszol idézettel