Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-10-15, 08:57   #25 (permalink)
Zalán
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-07-13
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 2.425
Hírnév szint: 8
Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.Zalán elindult a hírnévhez vezető úton.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Zalán részére
Alapbeállítás

Idézet:
Tomy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem esett még le senkinek, hogy ez a rendezvény Várkuti úr leendő brókercégének ingyenes ügyfél toborzója ?

http://www.youtube.com/watch?v=NtodR3Q25RA

9.00 perctől ő maga mondja el...teljesen önzetlenül!

Én igaz csak idén kezdtem el járni a Traders Nightra, de egyszer sem érzékeltem volna, hogy toborzó lenne. Voltak brókercégek már ott, voltak pénzkezelők, oktatók, most kezdők, motivációs training, volt már sok sok minden.

Az az igazság, hogy sok ember egóját szúrhatja ez a dolog, hogy nem neki jutott eszébe...az is igaz lehet, hogy sok mindenki már belefáradt a sok maszlagba ami itthon történik. De én kötelességemnek érzem, hogy kiálljak a srácok mellett és a Traders Night mellett.


Végre van egy jó dolog, végre van egy független kezdeményezés itthon amit inkább ki kéne használni mintsem piszkálni vagy unalmatokban/megszokásból belekötni. Végre van egy közösség ahová ellehet menni és olyan emberekkel találkozni akiket szintén érdekel ez a világ. Vannak profibbak és vannak kezdők is...de a srácok pont azért csinálják még mindig, mert a közösség számít, hogy érezzétek nem vagytok egyedül.

Én továbbra is fogom mondani az ügyfeleknek mert ez a dolog JÓ és van ÉRTELME.
__________________
skype:zalan831;
Zalán nem elérhető   Válaszol idézettel