Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-10-15, 09:47   #28 (permalink)
kmisi
Kitiltott
 
Csatlakozott: 10-02-08
Hely: Kecskemét
Összes hozzászólás: 393
Hírnév szint: 0
kmisi már nem kispályás.kmisi már nem kispályás.kmisi már nem kispályás.kmisi már nem kispályás.
Alapbeállítás

Idézet:
Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Az az igazság, hogy sok ember egóját szúrhatja ez a dolog, hogy nem neki jutott eszébe...az is igaz lehet, hogy sok mindenki már belefáradt a sok maszlagba ami itthon történik.
Mi ebben az új? Az, hogy már nem online trading roomnak, webináriumnak, vagy tőzsdeklubnak hívják, hanem valami puccos helyen szervezik ingyen, de kötelező becsületkasszával? (Vidékről úgyse megyek, így nem az 500 forintot sokallom, de ha marketing, fizesse az, aki épp reklámozni akarja magát.)

A mondat második felével egyet kell érteni.

Megint eretnekséget fogok írni: a hazai trader társadalom legalább 100 évvel le van maradva az amerikaihoz képest. Anno pl. Graham, Fisher megteremtette az értékalapú kereskedés alapjait, vagy Gann, Andrews, Dow, Elliott … a technikai elemzését. És kereskedtek, milliókat kerestek, csakúgy mint az utódaik Soros, Buffett, vagy Kostolany…

Közös gyakorlással egybekötve ez mind benne lehetne egy traderklub tematikájában. Mint ahogy a traderek érdekvédelme is a csalókkal, lenyúlásokkal szemben.

Hiszen a mai sztártraderek alig tudnak valamit, kaszinót csinálnak a tőzsdéből, és nem is a kereskedésből élnek, miközben egyre többen választják, hogy hosszú évek tanulása, tapasztalata, szenvedése helyett inkább lerabolják a piacot brókerként, oktatóként, affiliate, stb.

Vak vezet/hülyít világtalant: „Follow the trend”,and „Keep it simple stupid”
kmisi nem elérhető   Válaszol idézettel